LH FETHİYE BELEDİYESPOR'DA GALİBİYET COŞKUSU

ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş'ı devirerek ikinci galibiyetini alan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da galibiyet coşkusu yaşanıyor. Maç sonunda teknik heyet ve yöneticiler karşılaşma ile ilgili görüşlerini aktardılar.

  • 663
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
LH FETHİYE BELEDİYESPOR'DA GALİBİYET COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş’ı mağlup eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, zaferi coşkulu bir şekilde kutladı. Maç sonunda taraftarlar basketbolcular, teknik heyet ve yöneticilere tezahüratlarda bulundular. LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak ve Genel Sekreter Yavuz Topateş, taraftarların desteğinin sürmesini istediler. Başantrenör Alkım Ay da her haftanın senaryosunun farklı olduğunu ve lige maç maç bakacaklarını söyledi.  

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat açıklamasında, “Güzel bir karşılaşma oldu. Beşiktaşlıyım ama her daim Fethiyeliyim” dedi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman galibiyetten dolayı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u tebrik etti. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Her maç daha iyiye gidiyoruz. Yeni transferlerimiz uyum sağlamaya başladı. Bu takım bir ay sonra daha iyi yerlere gelecek. Süper Lig’de kalacağımıza inanıyorum. Seyirci ile oynadığımız zaman burada kolay kolay maç kaybetmeyiz” şeklinde konuştu. 

LH Fethiye Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş yaptığı açıklamada, “Lige tutunmaya devam edeceğiz. Fethiye halkı bize inanmaya ve güvenmeye devam etsin. Beşiktaş bu karşılaşmaya dönüm maçı olarak bakıyordu. Alacağımız galibiyetlerle ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu basketbol camiasına göstereceğiz. Bir ara farkı 17 sayıya kadar çıkardık. Her geçen gün takım olma yolunda ilerliyoruz. Hedeflerimize ulaşmak adına ara vermeden çalışıyoruz” dedi. 

Kulüp Başkanı İzzet Durak, “İlk maçlarımız lige alışma süreciydi. Takım olarak daha iyi olacağız özellikle yabancılarımızın maçın kazanılmasında önemli rol oynadılar. İlk etapta Türkiye Basketbol Ligi için kurulmuş bir takımdık. Daha çok maç kazanıp, Fethiye’ye daha büyük mutluluklar yaşatacağız. Lütfen herkes bize inansın ve sahip çıksın. Böyle olursa daha iyi sonuçlar alacağız” ifadelerini kullandı. 

Son Periyot 48 isimli taraftar grubu üyeleri, “Bu takımın düşeceğini düşünenler mahcup olacaklar. Takım Fethiye’nin, kimse bu takım üzerine oyun oynamasın. Futbol ve basketbol takımları hepimizin gönlündedir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler. 

Başantrenör Alkım Ay, “Oyuna istediğimiz gibi başladık. Beşiktaş’ın eksik olduğu yönler üzerinde çalıştık. Başarılı da olduk fakat genç ve dinamik bir takım. Geri döndüler hatta öne geçtiler. İkinci yarıda oyuncularım sahaya karakterlerini koydular. Taraftarlarımız her ne kadar maça giremeseler de hem maç öncesi hem maç sonunda desteklerini gösteriyorlar. Lige maç maç bakmaya devam edeceğiz. Her haftanın senaryosu farklı… Sahaya karakterimizi koyduğumuz zaman kazanamayacağımız maç yok. Gücümüzden fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Önümüzdeki hafta Avrupa’nın en önemli takımlarından Anadolu Efes’i ağırlayacağız. Sahada oynanmadan maç kazanılmıyor. Onları burada ağırlamak büyük gurur… Taraftar olsaydı bu maç daha güzel olurdu” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme