Fethiyespor Yozgat'a 3 puan için gidiyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 20. hafta maçında son sırada bulunan Yozgatspor'a konuk olacak. Lacivert beyazlılar, Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayıp Çarşamba günü uçakla bu önemli deplasmana gidecek.

  • 552
Fethiyespor Yozgat'a 3 puan için gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sorgun İlçe Stadı’nda Perşembe günü saat 13.00’te oynanacak maçı Ordu bölgesinden Volkan Şeker yönetecek. Yardımcılıklarını ise Giresun bölgesinden Mustafa Zıvalı ve Amasya bölgesinden Servet Bozkurt yapacak. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros galibiyet için gideceklerini dile getirerek, “Takımımızın hırsı ve motivasyonu oldukça iyi durumda. Çarşamba günü Fethiye’den, Yozgat’a hareket edeceğiz. Hayrullah kırmızı kart cezalısı, Hüseyin Rüzgar’ın sakatlığı devam ediyor. Görkem ise tam olarak hazır değil. Sabri Turgut ve Tahir’in cezaları bitti. Deplasmana galibiyet için gidiyoruz. Takım olarak istekli ve arzuluyuz. Yozgatspor’un son sırada yer alması bizim için önemli değil. Kendi evimizde oynadığımız maçın ardından, futbolcular daha da kenetlendi. Ligdeki tüm takımlara saygı duyuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme