Fethiyespor, yine gülmek istiyor

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor 3-0 kazandığı Erbaaspor maçının ardından bu haftada İstanbul deplasmanında kazanıp yine gülmek istiyor. Dün Fethiye'de yaşayan İngiliz uyruklu taraftarlarının verdiği moral motivasyon ile cuma günü sabah İstanbul deplasmanına hareket edecek olan Fethiyespor kazanıp ligin üst sıralarına tutunmak istiyor. Cumartesi günü saat 13.30'da İstanbul Alemdağspor ile deplasmanda karşılaşacak Fethiyespor'un bu karşılaşması da FRT Televizyonundan naklen yayınlanacak.

  • 774
Fethiyespor, yine gülmek istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor yine gülmek istiyor. Lacivert beyazlılar 1877 Alemdağspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Fethiyespor sahaya alışmak için sentetik sahada çalışırken İbrahim Ethem Sevinç’in sakatlığı devam ederken Turgay An ve kart cezalısı Mert Özmen’de bu önemli İstanbul deplasmanında forma giyemeyecek. Teknik direktör Mustafa Ceviz Alemdağspor takım kurgusu hakkında oyuncuların bilgilendirip takım oyunundan 90 dakika boyunca ayrılmamalarını istedi. 1877 Alemdağspor-Fethiyespor karşılaşmasını Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek olup yardımcılıklarını aynı bölgeden Mustafa Çevik ile Kırklareli bölgesinden Sabri Üstünel yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak İstanbul bölgesinden Volkan Gündoğdu’nun görevlendirildiği öğrenildi. Karşılaşmayı yönetecek Mehmet Ali Özer Fethiyespor’u deplasmanda 3-1 yenildiği 19 Kasım 2017 tarihinde oynanan Sakaryaspor maçında dördüncü hakem olarak görev yapmıştı. 1877 Alemdağspor- Fethiyespor karşılaşmasını FRT Televizyonu yine İstanbul’dan cumartesi günü saat 13.30’dan itibaren canlı olarak ekranlara getirecek. 1877 Alemdağspor’un maça Enes Ünal, Mustafa Aksoy, Ertuğrul Usta, Caner Demircan, Erhan Göç, Cenkay Akdoğan, Mert Sarı, Alp Huy, Ahmet Gündoğdu, Hüseyin Korkmaz, Yusuf Demir 11’i ile çıkması beklenirken Fethiyespor’un maça Serkan Demirol, Hüseyin Rüzgar, Sabri Turgut, Erdi Bakırcı, Cemal Şener, Aykut Sarıdoğan, Mert Caymaz, Enes Dada, Anıl Gir, Halil İbrahim Cenik ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor. 
Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz karşılaşmanın sentetik sahada oynanması nedeni ile hazırlıkları sentetik sahada yaptıklarını belirtip ‘Fethiyespor olarak İstanbul deplasmanına hazırız. Futbolcularımız Erbaaspor maçının moral motivasyonu ile bir seri peşinde olacak. Ligin ilk yarısının bitimine kadar 3 maçımızı da kazanıp zirveye tutunmak istiyoruz. Umarım sonuçlar takımımızın lehine olur. Bu konuda futbolcularımıza güveniyorum’ ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme