Fethiyespor Tokatspor maçını kampta bekliyor

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba günü sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, hazırlıklarını Teknik Direktör Enver Ataçocuğu yönetiminde tamamlayıp, kampa çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, 'ligde tüm maçları kazanmak istiyoruz' dedi. 

  • 1163
Fethiyespor Tokatspor maçını kampta bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, ligde son haftalara girilirken, kümede kalma mücadelesi veren Tokatspor önünde 3 puan hedefliyor. İlk yarıda deplasmanda 1-0 yenildiği rakibinden rövanşı da almak istediğini söyleyen futbolcular son maç dahil kazanmak istiyoruz dediler. Fethiyespor’da hasta olan oyuncuların iyileştiği öğrenilirken, Teknik Direktör  Enver Ataçocuğu takımın başında evinde ilk maçına çıkacak. Fethiyespor-Tokatspor karşılaşması Çarşamba günü saat 15.00’te; Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Van bölgesi hakemlerinden Serkan Pınar yönetecek. Serkan Pınar’ın yardımcılıklarını yine aynı bölgeden Umut İncili ve Ömer Akman yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Selçuk Keklik olduğu öğrenildi. 

Fethiyesporun maça Serkan, Serhat, Sabri, Hüseyin, Mert, Berkay, Cemal, Anıl Gir, Alihan, Yakup, Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması beklenirken, Tokatspor’un ise Mikail, Mehmet Menderes, Ali Kemal, Eser Yayla, Abdül Baki, Ulaş, Furkan, Erdem Yel, Berk Can, Abdül Aziz ve Serhat 11’i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Tokatspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Evimizdeki maçı kazanıp, tekrar çıkışa geçeceğiz. Son maça kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. 

Bakmadan Geçme