Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde

3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, deplasmanda kazandığı Yozgatspor maçının ardından Tekirdağspor mesaisine başladı. Ligin ilk yarısında uzatma dakikalarında yediği golle kaybettiği maçın rövanşını almak isteyen Fethiyespor, hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor. Teknik Direktör Mesut Toros, 'Tekirdağspor'u çok iyi tanıyoruz. Orada oynadığımız maçta bir şanssızlık yaşamıştık. 90+6'da gol yemiştik ve birçok net fırsatı değerlendirememiştik. En iyi şekilde hazırlanıp, kendi evimizde 3 puan almayı hedefliyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 980
Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde 37 puanla ikinci sırada bulunan Fethiyespor, Çarşamba günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda 20 puanla 14. sırada yer alan Tekirdağspor’u ağırlayacak. Deplasmanda Yozgatspor’u 4-2 yenerek moral depolayan lacivert beyazlılar, hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürüyor. Şehir Stadı yan sahada çalışmalarını gerçekleştiren Fethiyespor’da kart cezalısı Yakup Alkan, bu maçta forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Hayrullah ise takımdaki yerini alabilecek. Ara transferlerden Hüseyin Rüzgar’ın sakatlığının geçtiği belirtilirken, günün antrenmanında yer aldı. Sakatlığı devam eden Serhat ile Cem Özdemir ise antrenmanı kenardan izledi.   

LİGDE 9 GOLÜ VAR
Fethiyesporlu futbolcu Yakup Alkan yaptığı açıklamada, “Suni alışık olmadığımız bir zemin. İlk başlarda biraz bocaladık. Golü bulmamızın ardından bir gol yedik. Moral olarak biraz düştük. Hücum hattımız devreye girerse bizi kimse yenemez. Zaten çok iyi bir savunmamız var. Skor 3-2’ye gelince biraz panik yaptık fakat 4-2’yi yakalayınca rahatladık. Benim ve takım adına güzel bir gol oldu. Ligde 9, kupada da bir gol attım. Tekirdağspor maçında cezalıyım. Tam form yakalamıştım. Takım olarak birbirimizin yokluğunu kapatacak kapasitedeyiz” dedi. 

RAKİBİMİZİ İYİ TANIYORUZ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Tekirdağspor’u yakından tanıdıklarını dile getirerek; “Deplasman aldığımız 3 puan bizim için çok iyi oldu. Bulduğumuz fırsatların çoğunu değerlendirdik. Bu galibiyet bizi moral oldu. Takım olarak durumumuz çok iyi. Oldukça hırslı ve istekliyiz. Dinlenmemin ardından yeniden çalışmalarımıza başladık. Tekirdağspor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yakup cezalı, deplasmanda Sabri’nin ayağında bir ödem oluştu. Doktora kontrolüne gitti. Antrenmanda sakatlanan Hüseyin Rüzgar takımla çalışmalara başladı. Aynı şekilde Cem’in bileğinde de ödem söz konusu… Kontrole gitti. Sakatlığı geçen Murat Berkan da antrenmanlara başlayacak. Yakup kendine yakışan bir gol attı. Yakup’un gollerine devam etmesini istiyoruz. Tekirdağspor’u çok iyi tanıyoruz. Orada oynadığımız maçta bir şanssızlık yaşamıştık. 90+6’da gol yemiştik ve birçok net fırsatı değerlendirememiştik. En iyi şekilde hazırlanıp, kendi evimizde 3 puan almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 


 

Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde
Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde
Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde
Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde
Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde
Fethiyespor Tekirdağ mesaisinde

Bakmadan Geçme