FETHİYESPOR SAHASINDA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, kendi sahasında ağırladığı Karaman Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Anıl Arıcıoğlu ve Anıl Gir'in golleri ile 3 puanı hanesine yazdıran lacivert beyazlılar, hafta içi Türkiye Kupası maçında kendi grubunda yer alan Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasında oynanan maçı Fethiyespor, 2-1'lik sonuçla kazanmıştı.

  • 853
FETHİYESPOR SAHASINDA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karşılaşma sonrasında Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Nasuf Aköz, Fethiyesporlu futbolcu Anıl Gir, Apaçi Taraftar Grubu Lideri Özgün Çıtır açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Toros, oyuna iyi başladıklarını ve iyi mücadele ettiklerini belirtti. Fethiyesporun golcü oyuncusu Anıl Gir açıklamasında ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu ifade etti.

Maç sonunda açıklamada bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Galibiyet bizim için önemliydi. Oyuna çok iyi başladık.  İyi mücadele etiğimizi düşünüyorum ama yine de eksiklerimiz var. Geçen hafta şansız bir şekilde yenildik. Bu hafta çok iyi oynamamıza rağmen kazanmayı başardık. Net pozisyonları değerlendiremedik.  Sonuçta galip geldik, takımın morali için çok önemliydi. Oyuncularımızı tebrik ederim. Kupa maçında rotasyona gideceğiz. Forma giyme şansı bulamayan oyunculara fırsat vereceğim. Her maça galip gelmek için çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Karaman Belediyespor Teknik Direktörü Nasuf Aköz açıklamasında, “Genel anlamda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Erken yediğimiz gol bizi demoralize etti.  Değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Gelecek maçlarda eksiklerimizi giderip, devam edeceğiz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik puanla dönebilirdik. Fethiyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

Fethiyesporlu futbolcu Anıl Gir, “Bizim için zor bir maç oldu. Rakibin konumu açısından kolay gözüken bir maçtı ama öyle olmadı. Kendi evimizde daha başarılıyız ama deplasmandan da puan almamız gerekiyor. Alternatifleri olan bir takım olduk. Bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Çarşamba günü kupa maçımız var. Hocamız bizi maça en iyi şekilde hazırlayacaktır. İnşallah hem kupada ve ligde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Gol için Ali Han’a teşekkür ederim. Bana sadece topa dokunmak kaldı. Tekirdağ maçı bizim için kazaydı. Bundan sonraki maçlarda çok daha iyi olacağız” diye konuştu.

Apaçi Taraftar Grubu Lideri Özgün Çıtır, “Güzel bir maç oldu. Hak ettiğimiz bir maçtı, farkla kazanabilirdik. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah bu sene şampiyonuz. Fethiyespor taraftarı artık galibiyete alışsın. Basketbolda da kazandık. Bizim için çifte bayram oldu. Hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

FETHİYESPOR SAHASINDA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
FETHİYESPOR SAHASINDA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
FETHİYESPOR SAHASINDA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR
FETHİYESPOR SAHASINDA KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Bakmadan Geçme