DURAK, 'KAZANACAĞIMIZA İNANMIŞTIK'

ING Basketbol Süper Ligi'nde güçlü rakibi Galatasaray'ı uzatmada yenerek ilk galibiyetini alan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da büyük sevinç… 91-82 ile salondan galip ayrılan Fethiye temsilcisi tarihi bir güne imza attı. Seyircisiz oynanan maç sonrası taraftarlar salon dışında büyük meşaleler yakıp, tezahüratlarda bulundu.

  • 778
DURAK, 'KAZANACAĞIMIZA İNANMIŞTIK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Bu karşılaşmanın ardından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Başantrenör Alkım Ay ve Takım Kaptanı Tufan Önen açıklamalarda bulundu. Başkan Durak, bu maçı kazanacaklarını inandıklarını belirtti ve bundan sonraki süreçte kazanan bir takım olacaklarını vurguladı. 

Lokman Hekim Belediyespor Başkanı İzzet Durak yaptığı açıklamada, “Biz kazanacağımıza inandık demiştik. Bu hafta 2 oyuncumuz ilk defa ilk defa oynadı. Oyuncularımız vermiş oldukları röportajlarda, artık kazanmaya başlayacağız demişlerdi. Bizde bu inançtaydık ve kazanacağımızı biliyorduk. Teknik ekibimiz çok iyi bir takım kurdu. Bu takım daha çok maç kazanacak. Yeter ki insanlar bize inansınlar. Basketbol Fethiye’de sevildi. Taraftar sahaya girmemesine rağmen dışarıda destek vermeye devam ettiler. Bu takım bizim ve Fethiye’nin takımı. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.

Lokman Hekim Belediyespor Kaptanı Tufan Önen, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu maça çok hazırlandık. Daha çok eksiğimiz var. Biz bu galibiyete başlangıç diyoruz. Haftaya daha önemli bir maçımız var. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Lokman Hekim Belediyespor Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “Çok mutluyuz, çok gururluyuz. 115 yıllık Galatasaray, Fethiye’ye ilk defa geldi. LH Fethiye Belediyespor için tarihi bir maçtı. Süper Lig’de ilk galibiyetimizi aldık. FRT TV’ye verdiğim röportajda, Galatasaray’ı yenebiliriz demiştim ve dediğim oldu. Haftaya OGM Ormanspor’u kendi evinde yeneceğiz. Fethiyeliler merak etmesin” ifadelerini kullandı. 

Lokman Hekim Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Yeni transferlerimiz var. Takımı kısa sürede harmanlamak kolay değil. En son 5. yabancımız Darion Atkins, Perşembe günü geldi. Sağlık kontrolleri ve testlerinin ardından dinlenmeden antrenmana geldi. Maça 2 antrenmanla çıkabildi. Maça çok büyük katkı verdi. Takımımız 3 haftadır izin yapmıyor. Oyuncularımız çok emek veriyor. Bu kadar emekçi oyuncularla sırtımız yere gelmez. Bu galibiyeti oyuncularımıza armağan ediyorum. Çok emek veriyorlar. İnşallah bundan sonra da vermeye devam edecekler” ifadelerini kullandı.

DURAK, 'KAZANACAĞIMIZA İNANMIŞTIK'
DURAK, 'KAZANACAĞIMIZA İNANMIŞTIK'
DURAK, 'KAZANACAĞIMIZA İNANMIŞTIK'

Bakmadan Geçme