Fethiyespor öğrencilerle buluştu

3.Lig 3.Grup'ta en yakın rakibine 9 puan farkla liderliğini sürdürerek sportif anlamda büyük başarı yakalayan Fethiyespor sosyal etkinlikler ile de halk ile iç içe olmaya devam ediyor.Bu anlamda Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel , futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

  • 748
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor bu sene sportif başarılarının yanında sosyal etkinlikler ile de Fethiye Halkı ile bütünleşti. Teknik Direktör Selahattin Dinçel, futbolcular Kaleci Enes,Alihan ,Serhat, Nurettin ve Soner Fethiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ile bir araya geldi.Öğrenciler ile sohbet eden ve sorularını cevaplayan Teknik Direktör Dinçel ve futbolcular bu etkinliğin diğer okullarda da aralıklarla devam edeceğini ifade ettiler.
Fethiye Anadolu Lisesi’ni futbolcuları ile ziyarete geldiklerini ifade eden Teknik Direktör Selahaddin Dinçel “Bizler futbol dünyasının içerisinde çalışan insanlarız, görev yapan kişileriz. Şehir takımlarını şehirde yaşayan herkesin desteklemesini istiyoruz. Mutlaka yoldan geçen birine sorsak herhalde Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray’ı tutuyorum der.  Ama şehir takımlarını tutmak , kendi memleketlerinin takımlarını tutmak çok farklı bir duygu. Çünkü onlarla yaşarsınız, onlarla birlikte olursunuz. İstediğiniz zaman onlara ulaşabilirsiniz. Mutlaka ülkemizdeki büyük takımları seveceksiniz, takip edeceksiniz.  Ama onlara ekrandan ulaşabiliyorsunuz. Zaman zaman yanlarına gitme şansınız var. Ama memleket takımını tutmak çok farklı. Bunu belki içimizde yaşayan bir çok kardeşimiz biliyordur. Biz sizlerle birlikte takımımızın daha fazla birlikte olmasını istiyoruz. Özellikle bu yıl sahada başarılı bir takım var. Lig de başarılı bir takım var. Hedefe ulaşmak için koşar adım giden bir takım var. İnşallah bir dahaki saha maçlarımızda sizlerle birlikte çok daha güçlü olmayı planlıyoruz. Sizleri bu hafta Derince maçına davet ediyoruz” dedi. 
Fethiyespor’un Fethiye Anadolu Lisesi’ni ziyaretinden  onur duyduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdinç Kara yaptığı Frt mikrofonlarına yaptığı konuşmada “Çünkü şehrimizin büyük takımı, şampiyonluğa giden takımı okulumuzu ziyaret etti. Hepinize teşekkür ediyorum. Şehrimizin takımı 9 puan önde ve şampiyonluğa tüm hızıyla koşuyor. Bu koşusunda inşallah sizlerinde desteğiyle şampiyonluğa her zamankinden daha yakın olacak. Kulübümüzün değerli yöneticilerine, futbolcularına teşekkür ediyorum. Türkiye’de spor denilince önce akıla gelen futbol. Futbol büyük bir sektör.  Bu sektörün içinde olan futbolcularımız büyük bir gayret ve çabanın içinde. Zorluklarla mücadele ederek şampiyonluğa koşuyorlar. Onlara da büyük bir destek olacaktır, sizin burada olmanız ve onları desteklemeniz”  dedi.
Ziyarette Fethiyesporlu futbolcular Alihan ve Serhat Fethiye Anadolu Lisesi’nin tribün temsilcisi öğrencilere atkılarını hediye ettiler.
Futbolculara ve Teknik Direktör Selahattin Dinçel öğrencilerin sordukları  bu aşamaya nasıl geldikleri, çekilen zorluklar, Fethiyespor’un bu yıl daha pozitif ve başarılı olmasına iten nedenler, olumsuz tepkilerin altından nasıl kalkıldığı, sene başında şampiyonluğa inanıp inanmadıkları, maça çıkarken nasıl bir motivasyona sahip oldukları gibi merak edilen bir çok soruyu cevapladı.Ziyaret sonunda Teknik Direktör Selahattin Dinçel Okul Müdürü Yardımcısı Kadir Korkmaz'a forma hediye etti.

Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu
Fethiyespor öğrencilerle buluştu

Bakmadan Geçme