Fethiyespor'da hedef Belediye Derince

Edirnespor karşılaşmasını deplasmanda 1-0 kazanarak beşte beş yapan Fethiyespor ligin ilk yarısının son maçı olan kendi evinde oynayacağı Belediye Derince maçına kilitlendi.Belediye Derincespor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam eden fethiyespor'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı.

  • 802
Fethiyespor'da hedef Belediye Derince
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel haftalık değerlendirme toplantısını yaptı. Edirnespor karşılaşmasını zor saha şartları altında oynadıklarını ve kazanmasını bildiklerini ifade eden Dinçel “Maç öncesi rakibi değerlendirirken iklim şartları, zemin nedir,  o günkü hava koşulları nasıl seyredecek bunların hepsini değerlendiriyoruz.  Özellikle maç öncesi aşırı yağış olacağı bilgisini aldık. Ve zeminin futbol oynamaya elverişli olmadığını biliyorduk. Bunu tecrübe edinen kişiler söyledi. Bizde zemini kontrol ettiğimizde çok sağlıklı bir zeminde oynamayacağımızı görmüştük. Bu şekilde maça çıktık. Rakip takım o zemini tanıdığı için uyum sağladığını da düşünüyoruz. Bizim uyum sağlamamız biraz daha geç oldu.  Her ne kadar maç öncesi ısınma yapsak ta müsabaka çok daha farklı şekilde cereyan ediyor” dedi.
“MÜKEMMEL GOL İLE MAÇI KAZANMAYI BİLDİK”
Edirne maçının ilk yarısının karşılıklı mücadele şeklinde geçtiğini söyleyen Selahattin Dinçel “Rakibin net bir pozisyonu vardı. Kaleci onu çıkardı. Kırılma anıdır o pozisyon.  İkinci yarı çok daha arzulu, istekli başladık.  65. Dakikadan sonra rakibin fiziksel olarak oyundan düştüğünü gözlemledik. Takımımız tamamen rakip yarı alanında ve ceza alanında oynamaya başladı. 3-4 net gol pozisyonuna girdik. Bir tanesini çok uzaktan bir vuruşla Nurettin gole çevirdi. Çok daha kaleye yakın, çok daha net pozisyonlarımızı cömertçe harcadık ama o mükemmel gol ile maçı kazanmayı bildik. Ve kritik bir eşiği kayıpsız atlattık”diye konuştu. 
“DOKUZ PUAN FARK BİZİ REHAVETE İTMEYECEK”
En yakın rakip ile aralarında 9 puan fark olduğunu ama bu farkın kendilerini rehavete itmeyeceğini ifade eden Selahattin Dinçel “Biz kazanmaya devam etmek istiyoruz.  Biz var olan puan farkını öncelikle korumayı hedefledik.  Ardından da açabilirsek puan farkını açarız ama öncelikle mutlak hedefimiz mevcut puan farkını korumak. Bu haftaya baktığımızda ligin ilk yarısının son maçını oynayacağız. Derince Belediyespor ile iç sahada 12. Adamın önünde oynayacağız. Ben bu hafta takımımız 12’inci adamla tekrar bütünleştiğinde, birlikte hareket ettiğinde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Apaçilere, 12’nci adama, Fethiyespor sevdalılarının bu hafta tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Buradan sizlerin aracılığıyla çağrımı tekrar yineliyorum. Pazar günü inşallah ilk yarıyı hep birlikte çok güzel bir şekilde bitiririz” dedi
“HAVAALANINDA KARŞILAMA GÖRÜNTÜLERİ ÇOK GÜZELDİ”
Edirne maçı sonrasında taraftarların takımı Dalaman Havalimanı’nda karşılaması ile ilgili olarak ta Frt mikrofonuna konuşan konuşan Dinçel “Bu tür organizasyonlar, bu tür ortamların oluşması bu işin emektarları olan, saha da icra organları olan oyuncuları mutlu ediyor.  Gerçekten çok güzel görüntülerdi.  Ben İstanbul’da kalmıştım. Sadece görüntüleri izleyebildim.  Şehir ve taraftar takımına inanmış, havaya girmiş ve bu hedefe giden yolda hep birlikte mücadele ediyoruzun mesajı verilmiştir. Gecenin yarısında Fethiye’nin içinde değil hava limanı, 50 km. uzaklıkta. Oraya kadar gelip, o saatte takımlarıyla birlikte olmalarını göstermeleri, sevgi gösterileri ve bütünleşmeleri gerçekten mükemmel  bir tabloydu. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam edecek” dedi. 
“SEZON SONUNDA TÜM FETHİYE, BEŞKAZA MEYDANI’NDA BÜTÜNLEŞECEK”
Sezon sonunda şampiyon olacaklarını ifade eden Dinçel “Sezon sonunda sanıyorum tüm Fethiye, Beşkaza Meydanı’nda bütünleşecek. Ve o kutlamaları yapacak.  Şu an için sadece avantajlıyız. Hiçbir şey bitmiş değil. Futbol çok enteresan bir oyun.  Matematiksel olarak hiçbir şeyi garantilemedikten sonra gevşemek yok, rahatlık yok. Biz hafta hafta gidiyoruz. Her maça ayrı konsantre oluyoruz” dedi. 
“SAKAT VE CEZALI OYUNCUMUZ YOK”
Sakat ve cezalı oyuncuları olmadığı bilgisini de veren Dinçel “ Aşırı soğuk ve hava değişiminden dolayı 6-7 oyuncumuzda gribal enfeksiyon ve üşütme var. Şu anda da tedavileri devam ediyor. Hatta Pazar akşamından bu yana gerek serum, gerek antibiyotik tedavileri devam etti. Sağlık ekipleri yoğun bir şekilde çalışıyor. Görebileceğimiz her türlü olumsuz hava koşulunu biz deplasmanda gördük. 1-2 güne kadar normale döneceklerdir” dedi. 
 

Bakmadan Geçme