FETHİYESPOR KUPA MESAİSİNDE

Fethiyespor Ziraat Türkiye Kupası 3 tur maçında, İzmir ekibi Altınordu ile karşılaşacak. Lacivert-beyazlılar İzmir'de maç saatini beklerken karşılaşmayı …. Bölgesinden Can Cengiz yönetecek.

  • 931
FETHİYESPOR KUPA MESAİSİNDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grupta evinde namağlup durumdaki Yomraspor’u yenerek ligde averaj ile 2. Sırada bulunan Fethiyespor, TFF 1 Lig’de yer alan İzmir ekibi Altınordu’ya konuk oluyor. Fethiyespor, 4 Kasım Çarşamba günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasını İzmir’de kampta bekliyor. Karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Can Cengiz yönetecek olup, yardımcılıklarını Enes Berk Güçlü ve Anıl Küçükkaraca yapacak. Her iki takımın genç bir kadro ile sahaya çıkması beklenirken Altınordu’nun Erhan, Alper, ufuk, Sinan, Kahraman, Oğulcan, Hüsamettin, Birhan, Enis, Oğuzhan Akgün ve Muzaffer 11’i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor’un ise maça; Kubilay, Kutay, Berkay, Murat Berkan Demir, Mehmet Sacit Yolcu, Cemal Şener, İbrahim, Mert Özmen, Yasin, Serhat ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Kupa mesaisinde rakibimiz karşısında başarılı bir mücadele vermek istiyoruz, gençlerimiz iyi bir futbol ortaya koyacak. Son bir haftada 3 maç oynuyoruz, her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

FETHİYESPOR ALTI KEZ KAZANDI
Fethiyespor, İzmir ekibi Altınordu ile 2005 yılından bu yana 12 kez karşı karşıya geldi. Fethiyespor 6 kez kazanırken, Altınordu 3 kez kazandı, 3 karşılaşması da berabere bitti. Fethiyespor, Altınordu karşısında 2012 yılında 4-2 kazanırken, 2011 yılında yine deplasmanda 2-1 kazandı. 2011 ve 2009 yılında iki karşılaşma 2-2 bitti. 2009 yılında ise Altınordu, İzmir’de Fethiyespor’u 3-0 mağlup etmişti.

Bakmadan Geçme