Fethiyespor, Karaçulha'da Çalıştı

3 lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor, Kozanspor karşısında kaybettiği 2 puanı telafi etmek için Karşıyaka deplasmanına gidiyor.

  • 969
Fethiyespor, Karaçulha'da Çalıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü İzmir deplasmanında Karşıyaka ile oynayacak olan Fethiyespor’da futbolcuları kazanma hırsı sardı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Karaçulha stadında teknik ağırlıklı çalışma yapan lacivert beyazlı futbolcular karşılaşmayı kazanma sözü verdiler. Teknik Direktör Mustafa Ceviz antrenman öncesi futbolcuları ile konuşup onları maça motive ederek Kozanspor maçında yapılan hataların tekrarlanmamasını istedi. 

Fethiyespor Karşıyaka maçına iddialı gidiyor. Son antrenmanını bugün yaptıktan sonra cumartesi günü sabah İzmir’e hareket edecek olan Fethiyespor kafilesi İzmir’de de hafif bir ter idmanı yapıp konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek. Fethiyespor’da kırmızı kart cezalısı Anıl Gir, kart cezalısı Cemal Şener ve sakat olan Erdi Bakırcı dışında eksik oyuncu bulunmazken Teknik Direktör Mustafa Ceviz futbolcularına güvendiğini kaydetti. Karşıyaka takımının son haftalarda düzeldiğini geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanıp haftayı moralli girdiğini söyleyen Ceviz 'İzmir’e öncelikle kazanmak için gidiyoruz’ dedi.

Bakmadan Geçme