FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI

3.lig 2.grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk etap kampı Fethiye'de tamamladıktan sonra Afyon'a taşıdı. Fethiyesporlu futbolcu ve teknik adamları Afyon kampına, başkan yardımcısı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyesi Cem Tufan uğurladı. Başkan yardımcısı İsmail Öztürk ' Bu sene başta hocalarımız, geçen seneki iskelet kadromuzu koruyor olmamız, takımdaki arkadaşlarımızın daha çok sorumluluk sahibi duygularını taşıyor olması bu bizi inşallah daha da başarılı kılacak' dedi. Teknik Direktör Mesut Toros ise ' sadece bir iki tane transferimiz kaldı. Onları da tamamlayıp kamp sürecine katacağız' diye konuştu. Futbolcular ise bu yıl iyi bir grupta bulunduklarını, şampiyonluk yaşamak istediklerini söylediler.

  • 5174
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu sezon, 3.lig 2.grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, Afyon’da 2. Etap kampa başladı. Sezon hazırlığı için 10 günlüğüne Afyon’da kamp kuran lacivert beyazlı ekip, 3 hazırlık maçı yapacak. Fethiyespor kafilesini Afyon’a, başkan yardımcısı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyesi Cem Tufan uğurladı. Lacivert beyazlı futbolcular, bu sezonki gruptan ve fikstürden memnun olduklarını ifade ettiler. 
BU SENE FİKSTÜR İYİ
Fethiyespor’un orta saha oyuncularından Cemal Şener, Fethiye’deki hazırlıkların başarılı geçtiğini belirtti. Şener “İlk etap çok iyi geçti. Çok iyi çalıştık. Şu anda Afyon’da 10 günlük bir kampımız var. Orada da en iyi şekilde çalışıp içerde Nazilli’yle oynayacağız. Nazilli maçına da en iyi şekilde hazırlanacağız ve iyi başlamak istiyoruz. İyi başladıktan sonra ligi götürebileceğimize inanıyoruz. Geçen sene oynadığımız fikstüre bakarsak EROK’la oynadık. Sonra Kocaeli, sonra Ağrı maçıyla iyi bir maç programımız vardı. Bence bu senenin fikstürü daha iyi. Tabi oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. İlk önce Nazilli maçını kazanıp lige çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çünkü çok iyi hazırlanıyoruz, hocamızla yöneticilerimizle birlikte. Güzel bir ortam var. Bu sene de burada hedef her zaman olduğu gibi şampiyonluk yaşamak istiyoruz” dedi.
İYİ BİR FETHİYESPOR İZLETECEĞİZ
Kaleci Serkan İyiyol ise bu sezon lige iyi başlangıç yapacaklarını belirterek “istediğimiz sonuca ulaşacağız” ifadelerini kullandı. İyiyol “Maçların tarihi geç belli oldu. Bir aylık bir süremiz vardı. Biz de hızlandırılmış bir programla yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Burada yaklaşık 10 günlük bir çalışmamız oldu. Şimdi 2. Etap için hem hazırlık maçları hem de daha sağlıklı çalışabilmek için Afyon’a gidiyoruz. Bu 10 günü çok iyi değerlendirmek zorundayız. Zaten lig haftasında dönmüş olacağız buraya. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Yeni gelen arkadaşlar var. Onlar da iyi futbolcular. Birkaç arkadaşımız gelecek büyük ihtimalle. Bu sene iyi bir kadromuz olacak. Her takım bir şekilde takım kuruyor, iyi oyuncular alıyor. İsimler önemli değil, sahada bizim ne yaptığımız önemli. İnşallah bunu bu sene sahaya koyacağız ve istediğimiz yerlere varacağız. Bu sene iyi bir Fethiyespor izleteceğiz” diye konuştu.
BÜTÜN YAZI ÇALIŞARAK GEÇİRDİM
Fethiyespor’un orta saha oyuncularından Anıl Gir ise sakatlıktan tamamen kurtulduğunu, iyi bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi. Anıl Gir “Takım olarak çok iyi başladık. Hocaların da memnun olduğunu düşünüyorum. İyi bir tempoda çalışıyoruz. Zamanın kısıtlı olmasından dolayı biz de tempomuzu ona göre ayarladık. Yüksek tempoda çalışıp kısa zamanda verimliliğimizi arttırmaya çalışıyoruz. Şimdi 10 günlük bir kampa gideceğiz. Kampta da iyi çalışıp daha sonra maç haftasıyla beraber burada ilk maçımıza başlayacağız. Sakatlığım vardı, zaten bütün yazı çalışarak geçirdim. Şu an sakatlığımla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Kendimiz de gayet iyi hissediyorum. Fikstürde grubumuz güzel. Baktığınız zaman kağıt üzerinde tabi ki Fethiyespor’un favori olduğu bir grup. Biz bu grubu lehimize çevirmemiz lazım. Olay biziz, rakibimiz biziz. Rehavete kapılmadan iyi başlayıp, beraberlik ve birliktelikle, taraftarlarımızla, geçen seneki yaptığımız hataları yapmadan bu işi artık göğüslememiz gerekiyor. Çünkü sorumluluk bizde. Bu işin altından kalkabileceğimizi düşünüyoruz. İyi bir ekibimiz var, iyi çalışıyoruz. İyi bir sezon bizi bekliyor bence. Allah yardımcımız olsun” dedi.
BİRKAÇ TRANSFER DAHA YAPILACAK
Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de takımın çok iyi çalıştığını, kamp ortamının da yeni ve iskelet kadromuzun kaynaşmasını sağlayacağını ifade etti. Öztürk “Hayırlısıyla takımımızı kampa uğurluyoruz. İnşallah iyi bir hazırlık dönemi süreci geçireceğiz. Çok kısa bir sürede birkaç arkadaşımız daha aramıza katılacak. Neticesinde de kadromuz tamamlanmış olacak. Bu sene başta hocalarımız, geçen seneki iskelet kadromuzu koruyor olmamız, takımdaki arkadaşlarımızın daha çok sorumluluk sahibi duygularını taşıyor olması bu bizi inşallah daha da başarılı kılacak. Yeni gelen arkadaşlarımızın çok kısa sürede uyum sağlaması, karakterik açıdan da hedeflerimize, düşüncelerimize onların da uyum gösteriyor olması bizi çok mutlu ediyor. Bunun da neticesini sezon içerisinde alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
İSKELET KADRO KORUNDU
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros ise “sezona iyi şekilde başlamak için Afyon kampı yararlı olacak” dedi. Toros “Kampa gidiyoruz, gayet iyi durumdayız. Sezona başlarken yöneticilerimizden rica etmiştim, iskeleti koruyalım, artı yapacağımız transferlerle ilgili buradaki antrenmanlara birlikte katılsınlar, takım birlikteliğini daha çabuk yakalarız diye. Sağ olsunlar onlar da destek verdiler. Sadece bir iki tane transferimiz kaldı. Onlar da büyük ihtimal anlaşılınca kampa katılır. İyi şekilde çalışıp sezona iyi şekilde hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI
FETHİYESPOR, KAMPI AFYON'A TAŞIDI

Bakmadan Geçme