Fevzi Sevinç, Fethiyespor ile yollarını ayırdı

Fethiyespor'da 1984 Ağustos ayında teknik direktör olarak göreve başlayan ve 1994 yılında Fethiyespor'u 3. Lig'de şampiyon yaparak 2. Lig'e çıkmasını sağlayan Fevzi Sevinç, yıllardır altyapıda sürdürdüğü görevi sonlandırdı. Fethiyespor'un profesyonellik döneminde 4 kez gelip, 5 kez görevine son verilen Fevzi Sevinç, altyapıdaki görevinden ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada, 'Fethiyespor'a asla ihanet etmedim. Vasiyetim merkeze en yakın mezarlıkta, mezarımın olmasıdır. 1-2 kişi hariç hakkımı helal ediyorum' dedi.

  • 13439
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fevzi Sevinç, Fethiyespor ile yollarını ayırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un efsane Teknik Direktörlerinden Fevzi Sevinç, lacivert beyazlı kulüpte yaptığı altyapı görevini sonlandırdı. Fethiyespor’un altyapı sorumluluğuna Semih Özü’nün getirilmesinin ardından buradaki görevinden ayrılan Fevzi Sevinç, “Yeni sezona yönelik olarak altyapı teknik adamları kulüpte toplandık. Gençlik Geliştirme Ligi olarak adlandırılan Akademi Ligi’ndeki kuruluşta Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu diye bir görev var. Adını bildiğim Fenerbahçe U-21 takımında çalışmış, Fethiye’ye yerleşmiş teknik adamla tanıştık. Semih hoca altyapı tesisinde oyuncu sayısını düzenleme konusunda konuşurken; bize rağmen gidecek ve kalacak oyuncuların tespit edildiğini fark ettim. Bu sırada teknik adam kadrosunun belli olmadığını söyleyerek aramızdan ayrıldı. Anlaşılan bütün teknik adamlar gidecekti. Adını söylemek istemediğim bir yöneticinin yüzümüze gülerek, arkamızdan gitmemiz gerektiği konusunda yönetimi etkilemeye çalışmasıydı. Beni başkan ve yönetimi istemediğini söylüyordu. Bu son verme işinin nedenini bir türlü öğrenemedim. Fethiyespor’da görev yapan biri olarak yönetimin beni çağırıp, çalışmayacağımızı söylemesini beklerdim. Söylenseydi son derece doğal sayardım. Hala sonlandırma nedenini merak ediyorum” şeklinde ifadeler kullandı. 

4 KERE GİTTİM 5 KERE GELDİM
Teknik Direktör Fevzi Sevinç yaptığı açıklamada, “Doğru işler yapıyorsanız hüzünleniyorsunuz. Rahmetli hocamız Erol Kaynak’ın yönlendirmesi ile dönemin Fethiyespor Genel Kaptanı Esat Bakırcı bana teklifte bulundu. Şimdiki asgari ücretin üçte birine, 1 Ağustos 1984’te göreve başladım. Fethiye’de yaşadığım için çok mutluyum. Geçmiş dönem yöneticilerimiz Kulüp Başkanı Hüseyin Uysal, market sahibi Tahir Solmaz, rahmetli Mecdi Nalbantoğlu, merhum Erdal Orhan, Akın Devrim, Cihangir Özdemir ve Ertuğrul Nurhat’ı da saygıyla hatırlamak istiyorum. Fethiye’ye 4 kere gittim 5 defa geldim. Bunun sorumlusu ben değil, beni gönderip tekrar çağıranlar ki bunlar aynı insanlar” diye konuştu.

ANTRENÖRLÜĞÜMÜ İLKELERLE SÜRDÜRÜYORUM
Antrenörlük görevini ilkelerle sürdürdüğünü dile getiren Sevinç, “Alt liglerde bu hep vardır… Yönetim kademesindekilerin hepsi sahaya çıkacak olan ilk 11’e müdahale etmek ister. Bu benim için hiç karşılık bulmadı. Çünkü ben ilkelerle antrenörlüğümü sürdürüyorum. Fethiyespor’da işime son verilmesinin nedenlerinden birisi bu olabilir. Şampiyon olduğumuz dönemde görevde olan Belediye Başkanı Şakir Kandönmez’in ciddi ekonomik katkıları vardır. En büyük sermayemiz bir yıl öncesinden birbirini tanıyan takımdır” şeklinde konuştu. 

FETHİYE HALKINA TEŞEKKÜR BORCUM VAR
Fethiyespor camiasına ve Fethiye halkına teşekkür borcu olduğunu söyleyen Teknik Direktör Fevzi Sevinç, “Bu memleket bana ciddi aidiyet duygusu hissettirdi. Görevime neden son verildiğini bilmiyorum. Eğer bu konuda benimle görüşülseydi, şu an burada olmayacaktık. Gelecek dönemin planlamasını yaparken yöneticilerimizden birisi, yönetmelikler doğrultusunda bir arkadaşımızı getirdi. Fethiyespor’a asla ihanet etmedim. Bu memleket bana sahip çıktı. Benim bu halka teşekkür borcum var. Fethiye’den ayrılmam söz konusu değil. Vasiyetim merkeze en yakın mezarlıkta, kabrimin olmasıdır. Bu şekilde veda etmek hoş değil. 1-2 kişi hariç tüm Fethiyespor camiasına ve vatandaşlarımıza hakkımı helal ediyorum. Mesleki hayatıma devam edeceğim. Ülkemizdeki 81 vilayet bunun için geçerli” dedi. 

  
 

Fevzi Sevinç, Fethiyespor ile yollarını ayırdı
Fevzi Sevinç, Fethiyespor ile yollarını ayırdı
Fevzi Sevinç, Fethiyespor ile yollarını ayırdı
Fevzi Sevinç, Fethiyespor ile yollarını ayırdı

Bakmadan Geçme