Fethiyespor, İskenderun karşı karşıya

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Mardin Fosfat Sporu 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, kendi evinde haftayı yenilgi ile kapatan İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşıyor.

  • 1332
Fethiyespor, İskenderun karşı karşıya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çarşamba mesaisinde saat 13.00’da Fethiye Şehir Stadında oynanacak Fethiyespor- İskenderun Futbol Kulübü karşılaşmasını Bursa bölgesinden Süleyman Soylutürk yönetecek. Yardımcılıkları Bursa bölgesinden Onur Tanrıverdi ile Isparta bölgesinden Emin Barlas yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi Balıkesir bölgesinden Emre Küçük olduğu öğrenildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros,  “ Evimizde kazanma serimizi devam ettirmek istiyoruz. Zirveden kopmak istemiyoruz” dedi. 
Fethiye şehir stadında seyircisiz oynanacak karşılaşmaya Fethiyespor’un Serkan, Sabri Turgut, Kutay Yokuşlu, Berkay Öztuvan, Mert Özmen, Hayrullah Çelik, İbrahim Ethem Sevinç, Alihan Tuncer, Anıl Gir, Yakup Alkan ve Anıl Arıcıoğlu 11’i ile çıkması beklenirken, İskenderun Futbol Kulübünün ise; Ramazan Haklı, Dede Çelik, Ahmet Burahan Tuncay, Burak Temir, Sefa Aktepe, Emre Hasan Balcı, Oğuzhan Erdoğan, Yüksel Kayaalp, Yeldar Yamaç, Engin Berk Nebioğlu ve Fadıl Kocaoğlu 11’i ile çıkması bekleniyor.
Çıkması bekleniyor. Fethiyespor  teknik direktörü Mesut Toros, “Bülent Kalecikli ve 2 Kovid-19 teşhisi konan futbolcumuz, bu maçta yer almayacak. Amacımız sahamızda bu maçı da 3 puan ile kapatmaktır” dedi. Toros, “İskenderun maçı oynayacağız. Gerçekten bütün maçlar zor. Rakiplerimize saygı duyuyoruz. İçerdeki performansımız belli, bir seri yakaladık, yakaladığımız seriyi de sürdürmek istiyoruz. Zor bir rakiple oynayacağız. Sonuçlara aldanmamak gerekir, rakibimiz deplasmanda zaten çok etkili bir takım. Aynı motivasyonla, aynı hırs ve yüksek konsantrasyonla hazırlanıyoruz.  İskenderun Futbol Kulübü ile aramızdaki farkı açma adına bizim için gerçekten önemli bir maç, hatta 9 puanlık bir maç” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme