FETHİYESPOR GALİBİYETE ŞARTLANDI

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karaman Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncularının istekli ve hırslı olduğunu dile getiren Teknik Direktör Mesut Toros, 'Rakiplerimize saygı duyuyoruz, onların da bize saygı duymasını istiyoruz. Teknik direktörlük hayatımda ve oyunculuk geçmişimde ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Tekirdağspor karşılaşmasını mucizevi şekilde kaybettik' dedi.

  • 593
FETHİYESPOR GALİBİYETE ŞARTLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tekirdağspor maçını geride bırakan Fethiyespor, Karaman Belediyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde sürdürüyor. Bu maça da üst düzey motivasyon ile hazırlandıklarını kaydeden Toros, seri galibiyetler alarak bir hava yakalamak istediklerini belirtti. Futbolcuların istekli ve hırslı olmasının kendilerine umutlandırdığını vurgulayan tecrübeli hoca, bu sezon şampiyon olacaklarını söyledi. 

MUCİZEVİ BİR ŞEKİLDE KAYBETTİK 
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros yaptığı açıklamada, “Başlama düdüğünden maç bitene kadar oyuncularıma motivasyonlarını bozmamaları gerektiğini söylüyorum. Darıca Gençlerbirliği maçında, uzatmada yediğimiz golde bireysel hatalar ön plandaydı. Futbolcularımız gereken mücadeleyi gösteriyor, birçok pozisyon üretiyoruz. Tekirdağspor maçı bizi çok üzdü ve mental anlamda yordu. Arkadaşlarımız sahada çalıştığımız her şeylerini ortaya koymaya çalıştılar. Fakat gol atamadık. Teknik direktörlük hayatımda ve oyunculuk geçmişimde ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Mucizevi şekilde kaybettik. Oynanan futbol gelecek adına ümit veriyor. Futbolcularımız oldukça istekli ve hırslı. Mücadelelerini ve yüreklerini ortaya koyuyorlar. Kaybederken de kazanmayı öğrenen bir takımız. Hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Bu takım şampiyon olacak. Üst üste alacağımız galibiyetlerle hava yakalayıp, sene sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.  

ÇOK ÖZVERİLİLER  
Takıma yeni katılan ve Tekirdağ’da ilk 11’de sahaya çıkan Ali Han Tunçer ve Yakup Alkan’ın durumunu değerlendiren Toros, “Ali Han ve Yakup bir haftalık antrenman süreci geçirdi. Sanki sezon başından bu yana bizimle birlikteler. Çok özverililer. Hiç yabancılık çekmediler. Çok iyi bir performans gösterdiler. Takıma çok büyük katkı da sağladılar. Takımımdan çok memnunum. Hakan Pehlivan arkadaşımızın ayağı kırıldı. Takım olarak hepimiz üzüldük. Tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şimdi önümüzde Karaman Belediyespor maçı var. Bizim için değişen hiçbir şey yok. Biz her zaman olduğu gibi üst düzey motivasyonla çalışmaya devam edeceğiz. Kendi evimizde kazanıp, bir seri yakalamak istiyoruz. Güçlü bir takımız. Pozisyonlarda biraz daha dikkat edersek, daha iyi olacağız” ifadelerini kullandı. 

SÜRPRİZ SONUÇLAR OLABİLİYOR 
3. Lig 2. Grup hakkında değerlendirmelerde bulunan Toros, “Pandemiden dolayı bu yıl sezon hazırlık planlarında değişiklikler oldu. Ligde ilk maçların her zaman önemli olduğunu düşünüyorum. İlk haftalarda sürpriz sonuçlar alındı. Nazilli Belediyespor’un kendi evinde yenilmesi bizi şaşırttı. Çok güçlü bir kadrosu var. Fethiyespor da bu ligi forse edebilecek bir takım. Böyle sonuçlar olacaktır. Önümüzde daha çok maçlar var. Hiçbir takımı küçümsemiyoruz, rakiplerimize saygı duyuyoruz. Onların da bize saygı göstermesini istiyoruz. Karaman Belediyespor maçının ardından Nazilli Belediyespor ile Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Bu maçta oynamayan oyuncularımıza şans vereceğiz. Ardından hafta içi deplasmanda suni çimde Büyükçekmece Tepecikspor ile oynayacağız. Taraftarlarımız da bize çok güveniyor ve şampiyonluğa inanıyor” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme