Fethiyespor, Galibiyet İçin Gitti

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Ofspor deplasmanına galibiyet için gitti. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Belediye Derincespor ile 1-1 berabere kalan Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde çıkacağı bu ilk deplasmanda 3 puanla tanışmak istiyor.Pazar günü saat 14.00'te Trabzon'un Of ilçesinde oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek. Teknik Direktör Mesut Toros 'Hazırlıklarımızı tamamladık. Öncelikle galibiyete odaklandık.' ifadelerini kullandı.' dedi.

  • 727
Fethiyespor, Galibiyet İçin Gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor pazar günü oynayacağı Ofspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü karayolu ile İzmir’e oradan uçakla Trabzon’a gidecek olan Fethiyespor kafilesi maç saatini Trabzon’da bekleyecek. Fethiyespor’da, Belediye Derincespor maçı 2. yarısında sakatlanıp oyundan çıkan sağbek İbrahim Ethem Sevinç ile bir süre önce sakatlanan ve bu sezonu kapatan Anıl Gir dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığı öğrenildi. Son çalışmasını teknik ve taktik ağırlıklı yapan Fethiyespor ayrıca bol bol duran top çalışması da yaptı. 
Pazar günü deplasmanda oynanacak Ofspor-Fethiyespor karşılaşmasını Ankara bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek. Yardımcılıklarını ise Muhammed Sait Emre Alagöz ve Mehmet Dura yapacak. Maçın 4. hakemi ise Giray Şaylan. Ofspor’un maça Sercan Çobanoğlu, Fikret Topaloğlu, Muhammed Can, Buğrahan Karslı, Talha Aydemir, Sabit Hakan Yılmaz, Yavuzhan Keleşoğlu, Sefa Küpeli, İbrahim Ak, Mert Yavuz ve Barış Çiçek 11’i ile çıkması beklenirken Fethiyespor’un sahaya Serkan Demirol, Erdi Bakırcı, Sabri Turgut, Mert Özmen, Emre Bekir, Cemal Şener, Mert Caymaz, Turgay An, Halil İbrahim Cenik, Anıl Arıcıoğlu ve Tolunay Yurtseven 11’i ile çıkması bekleniyor. 
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Ofspor maçı hazırlıklarının tamamlandığını,galibiyete odaklandıklarını, karşılaşmayı kazanmak için teknik ve taktik olarak hazır olduklarını belirtti. Toros “İbrahim Ethem Sevinç ve Anıl Gir dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Kaybetmeden bu maçı geçmek istiyoruz. Rakibimizi analiz ettik. Futbolcularımıza güveniyorum.” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme