Fethiyespor galibiyet arzusunda

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaşacağı Mardin Fosfat Spor maçına 4 eksik ile gitti. Lacivert-beyazlılarda 2 futbolcu pozitif vaka nedeniyle kafileye katılamazken, kart cezalısı Cemal Şener ve sakat olan Bülent Kalecikli ile birlikte 4 eksik ile Mardin'e gitti. Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Anıl Arıcıoğlu ve Mert Özmen iyileşince maç kadrosuna alındılar. Bu iki futbolcunun maç kadrosuna alınması en çok teknik kadroyu sevindirdi.

  • 710
Fethiyespor galibiyet arzusunda
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Fethiyespor, Cuma günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Mardin Fosfat Spor maçı hazırlıklarını tamamlayıp önce kara yoluyla İzmir’e, oradan uçakla Mardin’e gittiler. Fethiyespor kafilesi Başkan Yardımcıları İsmail Öztürk ve Nurkaya Gündoğdu yönetimindeki kafile, Mardin Yay Gırand Otele yerleştiler. Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde maçın oynanacağı statta ter idmanı yaptı. Geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanan Anıl Arıcıoğlu ve Mert Özmen iyileşince maç kadrosuna alındılar. Bu iki futbolcunun maç kadrosuna alınması en çok teknik kadroyu sevindirdi. 

MAÇI GÜRCAN HASOVA YÖNETECEK
Saat 13.00’deki maçı, Ankara Bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek olup, yardımcılıklarını Kırşehir Bölgesinden Abdurrahman Atabay ve Selçuk Gökgöz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Ankara Bölgesinden Zeynel Atasoy olduğu öğrenildi. 

FETHİYESPOR’DA EKSİK KADRO
Mardin Fosfat Spor’un sahaya; Ebubekir, Alper Hamdi, Doğan Can, Beytullah, Yasin Tosun, Serkan Özen, Yasin Reis, Ali Kemal Özkan, Vedat Altaş, Özgür Kazar ve Melih Kılıç 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un ise; Serkan, Sacit Yolcu, Sabri Turgut, Kutay Yokuşlu, İbrahim Ethem, Berkay Öztuvan, Fatih Somuncu, Hayrullah Çelik, Anıl Gir, Ali Han Tunçer, ve Yakup Alkan 11’i ile çıkması bekleniyor. 

PUANLARLA DÖNMEK İSTİYORUZ
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Mardin deplasmanından en iyi sonuçla döneceklerini ifade ederek, “İki oyuncumuzda daha test sonuçları pozitif çıktı, 4 eksikle Mardin’e geldik. Rahatsızlıkları geride kalan Anıl Arıcıoğlu ve Mert Özmen son anda kafileye katıldı. Bu önemli deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Mardin’de iyi karşılandık, centilmence bir mücadele beklentisi içerisindeyiz” dedi. 

 

Bakmadan Geçme