Anlamlı Öğretmenler Günü hediyesi

Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde bulunan Süleyman Şatır Anadolu Lisesi 9-A sınıfı velilerinden örnek davranış. Öğrenci velileri bir araya gelerek, Seydikemer İlçesi Güneşli Mahallesi'nde bir engelli genç için tekerlekli sandalye aldılar. Duyarlı veliler, aracın sertifikasını Sınıf Öğretmeni Meral Özyılmaz'a hediye ettiler.

  • 2687
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Anlamlı Öğretmenler Günü hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Velilerin sosyal sorumluluk projesine Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Müdürü Uğraş Kır ve Müdür Yardımcısı Suhan Mehmet Fidan’ın büyük destek verdiği belirtildi. Öğretmenler Günü’nde, sınıf öğretmenlerine farklı bir hediye sunmanın mutluluğunu yaşayan 9-A velileri; tekerlekli sandalyenin önümüzdeki günlerde Seydikemer’in Güneşli Mahallesi’nde yaşayan doğuştan engelli gence Sağlık Medikal yetkilileri tarafından teslim edileceği öğrenildi.  

Öğrenci velileri farkındalık oluşturmak adına sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini dile getirdiler. Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Rehberlik ve 9-A Sınıf Öğretmeni Meral Özyılmaz da 21 yıllık öğretmenlik hayatında aldığı en anlamlı hediye olduğunu söyledi. Okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler böyle bir faaliyete imza attıkları için çok mutlu olduklarını kaydettiler. 

VELİLERDEN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 
Öğrenci velileri adına konuşan Sevgi Behriz Tuzcu, “Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi 9-A sınıfında kızım okuyor. 9-A velileri olarak Öğretmenler Günü’nde sosyal bir etkinlik yapmaya karar verdik. Engelli bir kızımıza tekerlekli sandalye alarak, sertifikasını sınıf öğretmenimiz Meral Özyılmaz’a hediye ettik. Pandemi döneminde sınıf velilerimizi temsilen bulunmaktayım. Müdür Yardımcısı Suhan Mehmet Fidan ve Sınıf Öğretmeni Meral Özyılmaz’ın Öğretmenler Gününü kutluyorum. Tekerlekli sandalye Sağlık Medikal yetkilileri tarafından, sınıf öğretmenimiz adına Seydikemer’in Güneşli Mahallesi’nde yaşayan doğuştan engelli kızımıza teslim edilecek” diye konuştu. 

ANLAMLI BİR HEDİYE 
Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Rehberlik ve 9-A Sınıf Öğretmeni Meral Özyılmaz açıklamasında, “Çok anlamlı bir hediye oldu. Çok mutlu oldum. İnanılmaz bir dayanışma var. Aslında böyle hediyeler daha anlamlı oluyor. Böyle bir sınıfa rehber öğretmenliği yapmak gurur verici... Sanırım 21 yıllık öğretmenlik hayatımda ilk defa böyle bir hediye alıyorum. Türkiye genelinde örnek bir çalışma olduğu kanaatindeyim. Ülkemizde böyle sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu düşünüyorum. Böyle projelerin daha çok olması gerekiyor” ifadelerini kullandı. (FATİH DERELİ)
 

Bakmadan Geçme