Fethiyespor Fatih Somuncu'yu renklerine kattı

Misli.com 3. Lig 2. Grup 3. haftasında, sahasında Yozgatspor 1959 FK ile karşılaşacak olan Fethiyespor, Payaspor'dan Fatih Somuncu'yu renklerine kattı. Fethiyspor, Yozgatspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Ozan Ergün yönetecek.

  • 1146
Fethiyespor Fatih Somuncu'yu renklerine kattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, deplasmanda 2-1 kaybedilen Darıca Gençlerbirliği maçı için kaza yorumu yaparken; bundan böyle kaybetmeye tahammüllerinin olamayacağını, Fatih Somuncu’yu renklerine kattıklarını ifade etti. 

Fethiyespor, ligin 3. maçında hafta sonu evinde oynayacağı Yozgatspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, transferlerine de devam ediyor. Lacivert beyazlılar, orta sahaya Payassporlu Fatih Somuncu’yu da transfer etti. 25 yaşındaki Fatih Somuncu, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçtikten sonra takımla idmana çıktı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde günde çift idman yapan Fethiyespor, Yozgatspor maçını 3 puanla kapatmak için hazırlıklarını sürdürdü. 

HAKEMLER AÇIKLANDI  
Fethiyespor-Yozgatspor arasında oynanacak müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün’ün yöneteceği açıklanırken; yardımcılıklarını aynı bölgeden Sefa Özcan ve İsmail Semih İleri yapacağı bildirildi. Maçın dördüncü hakemi ise yine İstanbul bölgesinden Kadir Akpınar olduğu belirtildi. 

KAZANACAĞIZ
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, Darıca Gençlerbirliği maçının kaybedilmesinden üzüntü duyduklarını belirtip; “Bunu bir kaza olarak değerlendiriyoruz. Lig uzun bir maraton… Bir daha yaşamayacağımızı umuyorum. Bu konuda hocamız gerekli tedbirleri aldı. Transferlere devam ediyoruz. Fatih Somuncu’yu renklerimize kattık. Bir forvet oyuncusu da alıp, transferi kapatacağız. Görüştüğümüz oyuncular var. Pazar günü seyircisiz maçta kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme