BAŞKAN OTGÖZ: 'SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK'

Seydikemer'de Alabalık Üretiminin yapıldığı Ören ve Ceylan Mahallelerine giden yolun asfaltlanması dolayısıyla Muğla Alabalık Üreticiler Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ü makamında ziyaret etti.

  • 1079
BAŞKAN OTGÖZ: 'SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’de Ören ve Ceylan Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren, ülkemiz ekonomisine büyük katkısı olan Balık Havuzları ve Balık İşletme Tesislerine ulaşım sağlayan dağ yollarının asfaltla kaplanması Muğla Alabalık Üreticiler Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve geçimini balıkçılıkla sağlayan vatandaşları sevindirdi. Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökülen dağ yolunda ulaşım artık daha güvenli ve kolay. 
Alabalık Üretiminin yapıldığı Ören ve Ceylan Mahallelerine giden yolun asfaltlanması dolayısıyla Muğla Alabalık Üreticiler Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım ve beraberindeki heyet, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret ederek, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. 
Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Muğla Alabalık Üreticiler Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım, balık havuzlarına giden yolun bakımının yapılmasını uzun zamandır beklediklerini, bu isteklerinin Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından karşılandığını ifade etti.  Yıldırım; “Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Balık havuzlarımıza giden dağ yolunun asfaltını yaptı. Bizlerin uzun zamandır beklediğimiz bir şeydi kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Balıkçı arkadaşlarımız ile beraber kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarından kendisine başarılar diliyoruz. Ayrıca alabalıkçılara da ne kadar destek verdiğini de biliyoruz. Gönlümüz beraber. Tekrardan kendisi ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. 
BAŞKAN OTGÖZ: “SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK”
Alabalık tesislerinin Seydikemer’e ve ülkemize ekonomik anlamda büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Ören ve Ceylan mahallelerimizdeki balıkçılar bizim içim çok önemli. Tesislerine giden yollarımızda sıkıntılar vardı. Yolun yapılacağına dair söz vermiştik. Sözümüzü yerine getirdik. Geçtiğimiz günlerde de sayın valimiz ile ziyarette bulunmuştuk. Valimizde hem yolu hem de balık tesislerimizi çok beğendi. Alabalık tesislerinin Seydikemer’e ekonomik anlamda katkısı oldukça fazla. Sorunlar mutlaka olacak. Seydikemer Belediyesi olarak bu problemleri nasıl çözeriz diye çalışacağız. Bu zamana kadar ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Daha fazla üretim yapılması bizim en büyük amacımız ve idealimiz” diye konuştu.
 

BAŞKAN OTGÖZ: 'SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK'
BAŞKAN OTGÖZ: 'SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK'

Bakmadan Geçme