Fethiyespor'da 7 oyuncu koronavirüs oldu

3.lig 2.grupta mücadele eden Fethiyespor'da Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi 3 futbolcu ile 2 antrenörde daha koronavirüs testleri pozitif çıktı. Belediye Kütahyaspor maçı öncesi 4 futbolcu ve 1 antrenörde test sonucu pozitif çıkarken toplam 7 futbolcu Covid-19 nedeniyle karantina altına alındı. 

  • 2370
Fethiyespor'da 7 oyuncu koronavirüs oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’da 3 futbolcunun daha koronavirüs olması lacivert beyazlı ekipte şok etkisi yarattı. Deplasmanda oynanacak Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi orta sahada oynayan oyuncuların hemen hemen tamamı Covid-19 nedeniyle karantina altına alınınca Teknik Direktör Bahri Kaya kara kara düşünmeye başladı. Fethiyespor kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yarın karşılaşacağımız Halide Edip Adıvarspor maçı öncesi teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimize uygulanan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış olup 3 futbolcumuz ve 2 antrenörümüzün test sonucu pozitif çıkmıştır. 
Test sonucu pozitif çıkan futbolcularımız ve antrenörlerimizin takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokol gereği başlanmıştır. Karantinada bulunan futbolcu sayımız 7, antrenör sayımız 3 olmuştur” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme