Fethiyespor'da 2 eksik

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor'da deplasmanda oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçı öncesi 2 oyuncunun yer alamayacağı öğrenildi. Hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde sürdüren Fethiyespor'da sakatlığı devam eden Aykut Sarıdoğan ile kart cezalısı Mert Caymaz bu önemli deplasmanda kadroda yer alamayacak. Fethiyespor'un yeni transferi Feyzullah Şahin Güneş'de ilk idmana çıkarak maç kadrosuna girebilmek için performans gösterdi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz 'Biz 2. Yarıya iyi başlayamadık. Ağrı maçı ile beraber 3 puanla seri yakalamak istiyoruz' dedi.

  • 1199
Fethiyespor'da 2 eksik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor arka arkaya aldığı iki mağlubiyeti Ağrı Deplasmanında alacağı bir galibiyetle unutturmak istiyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde tempolu bir çalışma gerçekleştiren lacivert beyazlı futbolcular da yeni transfer Feyzullah Şahin Güneş’de takımla çalışmalara başladı. Kart cezalısı Mert Caymaz ve sakatlığı devam eden Aykut Sarıdoğan’ın yer alamayacağı Fethiyespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapıldı. Cumartesi günü İzmir’den uçakla Ağrı’ya gidecek olan Fethiyespor’da hava koşullarına göre tedbirlerinde alındığı öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Ölüdeniz Tesislerinde yaklaşık 2 saat çalışan lacivert beyazlı futbolcular oldukça hırslı gözüktü. Fethiyespor’un ara transferde kadrosuna kattığı genç oyuncular Hakan Sepil, Emre Bekir, Emirhan Aydın, Feyzullah Şahin Güneş ve eski oyuncusu Kazım Dülger antrenmanda büyük bir özveri ile çalışıp maç kadrosunda yer almak için mücadele gösteriyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz futbolcularına hava koşulları hakkında bilgiler aktardığını ifade etti. Ceviz “Ağrı uzak bir deplasman. Cumartesi günü sabah İzmir’den hava yoluyla Ağrı’ya uçacağız. Cumartesi günü akşamı hava -20’lerde çok soğuk görünüyor. Maç günü de -5 gibi görünüyor. Su biçimde oynayacağız. Oyuncularımıza iklim koşulları ile ilgili uyarılar yapıyoruz. Bizim için tabiki ki her maç önemli. Ağrı maçı da çok önemli. Rakibimize saygı duyuyoruz. Şehir takımı bu sene yeniden lige çıktılar.  Daha önceden bir 2. Lig deneyimi olan bir kulüp. Bizde eksikler sarı kart cezalısı Mert Caymaz yok. 4 sarı kart cezalısı olduğu için. Sakatlığı devam eden Aykut Sarıdoğan yok. Hafta sonu tedavisi bitince İstanbul’dan Fethiye’ye gelecek. Burada çalışmalara başlayacak. Diğer oyuncularımız da hazırlar. Biz 2. Yarıya başlayamadık. Ağrı maçı ile beraber 3 puanla seri yakalamak istiyoruz. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oyuncularımız 2 maçı da kaybedince özellikle Kocaeli maçını da kaybedince üzüldüler. Hepimiz üzüldük. Maçları oynarken sonuçların bu şekilde olabileceğini biliyoruz ama biz sonuna kadar istekli, arzulu, inançlı şekildedevam etmemiz gerektiğini de söyledik. Daha iyi günleri Fethiyespor ile birlikte göreceğiz” dedi. 
ADAPTE OLUYORLAR
Fethiyespor’un yeni isimlerinin takıma adapte olmakta olduğunu ifade eden Mustafa Ceviz “Yeni oyuncu olarak Kazım aslında eski oyuncumuzdu sakatlığından dolayı ara vermişti. Otoparlıyor yavaş yavaş. Onun dışında genç kardeşlerimiz geldi. Genç arkadaşlarımızın tabi adaptasyonu biraz zaman istiyor. Feyzullah geldi santrafor oyuncusu olarak. Bu liglere uğramış yetenekli bir oyuncu. İnşallah Feyzullah da diğer gençler gibi bize faydalı olacaktır. Tecrübeli kanat oyuncumuz Burak geldi. Burak biraz daha çabuk adapte oldu. Ama diğer gençlerde zaman içerisinde daha iyi olacak diye düşünüyorum” dedi. 
 

Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik
Fethiyespor'da 2 eksik

Bakmadan Geçme