• Haberler
  • Spor
  • FETHİYESPOR CEVİZ İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

FETHİYESPOR CEVİZ İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Fethiyespor teknik kadro ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Lacivert beyazlılar başta Mustafa Ceviz olmak üzere yardımcıları ile sözleşme imzaladı.

  • 1742
FETHİYESPOR CEVİZ İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek Fethiyespor, Teknik Direktör Mustafa Ceviz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ceviz’in yanı sıra Yardımcı Antrenör Ali Abbak, Kondisyoner Enver Ataçocuğu ve Kaleci Antrenörü Coşkun Kapudağlı ile 3 yıllık sözleşmeye imza attılar. İmza töreninde Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Yönetici Cem Tufan ile Sportif Direktör Kamil Özgen hazır bulundu.

 

Geçtiğimiz yıl sonunda ligin bitimine birkaç hafta kala takımın başına gelen Mustafa Ceviz, Fethiyespor’u 2. Lig’de tutabilmek için mücadele göstermişti. Fethiyespor, Mustafa Ceviz ile çıktığı 3 maçtan 2 galibiyet, 1 yenilgi almıştı. Manisa BŞB ve Pendikspor maçlarını kazanıp, son maçta deplasmanda Bandırmaspor Baltok’a uzatma dakikalarında atılan golle 2-1 yenilmişti.

 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, “Başkanımız ve yönetim kurulumuzun çağrısı ile futbol oynadığım, kaptanlık ve daha önce teknik direktörlüğünü yaptığım, şampiyonluklar yaşadığım Fethiyespor’da görev almaktan onur duyuyorum. Fethiye’den seçtiğimiz teknik kadro arkadaşlarımızla iyi bir ekip oluşturduk. Takımımız tempolu bir şekilde lig hazırlıklarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme