EMNİYET TEŞKİLATINDAN GAZETECİLERE TATLI JEST

24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye'de görev yapan gazetecilere tatlı bir jest yaptı. Akarca Mahallesi Sultan Pastanesi'nde gerçekleştirilen organizasyon, kutlama havasında geçti.

  • 1102
EMNİYET TEŞKİLATINDAN GAZETECİLERE TATLI JEST
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, müdür yardımcıları ve birim amirleri; Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük, dernek yöneticileri ve gazetecilerin yer aldığı etkinlik, samimi bir ortamda geçti. 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü’nde bir araya gelen emniyet teşkilatı ve basın mensupları, anlamlı bir günü paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Bugünün anısına hazırlanan özel pasta basın mensupları ve emniyet mensupları tarafından kesildi.

 

İlk olarak konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, “Sadece bugün münasebetiyle değil, biz Fethiye’de basınımız ile her zaman birlikteyiz. Bu anlamlı gün dolayısıyla onlara bir jest yapmak istedik. Birim amirleri ve müdür yardımcılarımız ile birlikte hem bir değerlendirme yaptık hem de arkadaşlarımızın Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü’nü kutladık. İlçemiz için hep birlikte çalışıyoruz. Katılımları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük açıklamasında, “Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla emniyet müdürümüz, birim amirlerimiz ve basın çalışanları olarak bir araya geldik. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Kamu görevi yapıyoruz… Bu görevi yaparken de bütün resmi kurumlarla diyalog halindeyiz. Kamuoyuna doğru haber aktarabilmek adına görüş alışverişi yapıyoruz. Bundan sonraki dönemde de çalışmaya devam edeceğiz. Bu güzel anıyı bize yaşattıkları için emniyet müdürümüze ve emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.    

 

 

 

Bakmadan Geçme