FETHİYESPOR BOMBALADI

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, transferin son gününde 3'ü forvet oyuncusu olmak üzere 4 oyuncuyu renklerine kattı. Fethiyespor Başkanı, Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri Yozgatspor galibiyetinin ardından gün boyu gerçekleştirdikleri mesaide takımın hücumuna büyük katkı yapacak 3 oyuncu ve 1 kaleciyi Lacivert-Beyazlı renklere kattı. Fethiyespor, çeşitli takımlarda şampiyonluk yaşamış geçtiğimiz yıl da Kocaelispor'da şampiyonluk yaşayan 2 gol ustasını transferin son dakikalarında renklerine kattı. Fethiyespor ayrıca futbola Fransa'da başlayan, Nevşehir Belediyespor'un sol kanat oyuncusu ile Tuzlaspor kalecisini transfer etti.

  • 1412
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
FETHİYESPOR BOMBALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk yaşamak için transferin son gününde forvet hattına aynı takımdan 2 oyuncuyu birden aldı. Lacivert-Beyazlılar geçtiğimiz yıl Kocaelispor’da şampiyonluk yaşayan santrafor, Yakup Alkan ve aynı takımdaki bir başka golcü Ali Han Tunçer ile anlaşarak sözleşme imzaladı. Fethiyespor Kulübü ayrıca transferin son gününde geçtiğimiz yıl Nevşehir Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki sol açık oyuncusu Hakan Horzum ile Tuzlaspor kalecisi Kubilay Tim Mert Akiş’i de renklerine katarak arka arkaya transfer bombaları patlattı. 

 Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yöneticiler İsmail Öztürk, Nacit Çatal ile diğer yöneticiler son 1 haftadan bu yana temasta oldukları Kocaelisporlu 2 golcüyü Fethiye’ye getirerek takıma kazandırdılar. Yakup Alkan İstanbul Kartal, Tuzlaspor, Diyarbekirspor, Çorumspor ve Kocaelispor’da forma giyerken kariyerinde rakip filelere 128 gol kaydetti. Fethiyespor’un, Kocaelispor’dan transfer ettiği hucüm oyuncusu Ali Han Tunçer; Bandırmaspor, 1461 Trabzon, Kırşehir Belediyespor, Ümraniyespor, Diyarbekirspor’da forma giyerken kariyerinde 94 gol kaydetti. Geçtiğimiz yıl Nevşehir Belediyespor forması giyen 22 yaşındaki sol açık oyuncusu Hakan Horzum ileride milli formayı giymek istiyor. Fethiyespor, Tuzlaspor kalecisi 22 yaşındaki Kubilay Tim Mert Akiş’i de renklerine katarken 1.90m boyundaki genç kaleci Almanya’da futbola başladı, Kasımpaşa U21 ve Tuzlaspor’da forma giydi. Pek çok kulübün peşinde olduğu Yakup Alkan, Ali Han Tunçer, Hakan Horzum ve kaleci Kubilay Tim Mert Akiş Fethiyespor'da şampiyonluk yaşamak için geldiklerini ifade ettiler.
ŞAMPİYON YAPACAĞIZ
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, son gün transferlerini değerlendirerek "Fethiyespor'u 1. Lig'e çıkarmak için mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı. Bakırcı, “Bugün 4 arkadaşımız ile mukavele imzaladık. Fethiye ve kulübümüz için hayırlı olsun. Kaleci Kubilay, geçen yıl Nevşehir forması giyen Hakan arkadaşımızı ve geçen sezon Kocaelispor’da şampiyonluk yaşamış 2 futbolcu arkadaşımızı kadromuza kattık. Yeni transferlerimizin hepsi değerli… Alihan ve Yakup arkadaşlarımızın durumu biraz farklı çünkü onlar bizim hedef futbolcularımızdı. Geçen maçtan sonra yaptığım açıklamada söylemiştim. Fethiyespor olarak geçen sezon başka durumlar ile uğraştık, bu yıl ise Lig şampiyonluğu hedefliyoruz. Şampiyon olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, tüm şartları zorluyoruz. Fethiyespor iyi bir yolda. Yeni transferlerimizin de çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Fethiyespor’a destek olan herkese teşekkür ediyorum. Dünkü galibiyet için teknik ekip ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Esnaf Hastanesi Genel Müdürü Şenol Bey’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız sabretsin hedefimiz 1. Lig. 1.lige takımı çıkarıncaya kadar bu görevdeyim. Tüm Fethiye halkının takımımıza ve bana yardımcı olmasını diliyorum. Bana göre Fethiye’nin tek markası var o da Fethiyespor. Herkese mutlu bir sezon sonu diliyorum" diye konuştu.

Bakmadan Geçme