Kurumsal oto ekspertiz markası Fethiye'de

Fethiye'de Sanayi Sitesi'nde hizmete başlayan Pilot Garage Oto Ekspertiz, son model araçlarıyla profesyonel bir hizmet sunuyor. Uzman kadrosuyla araç alım-satım sırasında güven teşkil eden firma, kurumsal yapısıyla ülke genelinde adından söz ettiriyor.

  • 1060
Kurumsal oto ekspertiz markası Fethiye'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; güven ve kaliteli hizmetiyle başarılarına her geçen gün yenisini ekleyen Pilot Garage Oto Ekspertiz, bünyesine kattığı yeni bayileri ve memnun müşteri kitlesiyle Türkiye’de adını zirveye yazdırıyor. Fethiye’deki şubesini törenle hizmete açan Pilot Garage, alım ve satım esnalarında ekspertizlik hizmeti vererek; yaşanan sorunları ortadan kaldırmayı ve araçların değerinde alınıp satılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. 

Pilot Garage Oto Ekspertiz Fethiye Bayii Sinan Karakaya yaptığı açıklamada, “Fethiye’ye hizmet vermek adına bu işletmeyi Fethiye’ye kazandırdık. Araç alım satımlarında mutlaka ekspertiz hizmeti alınmalıdır. Bunun yanında araçların belli periyotlarda ekspertize başvurması gerekiyor. Arabanın bir kusuru veya ilerleyebilecek bir sorunu varsa bunları tespit ediyoruz. Bizim en büyük sloganımız, kusura bakıyoruz. Biz kimseyi dinlemeden araçlara baştan aşağıya bakıyoruz. Gördüğümüz bir durumu alıcıya ve satıcıya iletiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 
 

Bakmadan Geçme