FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI

3.lig 2. grupta mücadele edecek olan Fethiyespor, lig hazırlıklarını Afyonkarahisar kampında devam ettiriyor. Lacivert beyazlılarda tempo her geçen gün artarken Fethiyespor kalesinin bu yıl emin ellerde olduğu kaydedildi. Teknik Direktör Mesut Toros, Afyon Kampı'nın çok başarılı geçtiğini belirterek 'Hazırlık maçlarıyla ideal kadromuzu oluşturacağız' ifadelerini kullandı.

  • 782
FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Afyonkarahisar’da oksijen depoluyor. Fethiye’deki kampın ardından Afyon’da 10 günlük kampa çekilen lacivert beyazlılar, hazırlık maçlarıyla tempo arttırıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde lig hazırlıklarını sürdüren Fethiyespor’da futbolcuların hırslı olmaları teknik kadroyu sevindiriyor. Takıma yeni katılan oyuncuların kısa sürede eski oyuncularla kaynaşmaları, çalışma disiplinini arttırıyor. Zaman zaman eğlenceli geçen kampta özellikle kaleciler, bu yıl gole geçit vermeyeceklerini gösteren çalışmalar ortaya koyuyor. Kaleciler Serkan Demirol, İlksen Kuttekin ve Halil Kaşlı hocalarının söylediklerini anında uygulayarak büyük bir form içerisine de girdiler. Günde çift idman yapan geçtiğimiz gün oynadığı hazırlık maçında Antalya Kemer Belediyespor’la 1-1 berabere kalan Fethiyespor’da lige kadar ideal kadronun ortaya çıkacağı vurgulanıyor. Savunma ve ileri uca iki oyuncu transfer etmeyi planladığı öğrenilen Fethiyespor’un, bu oyuncularla görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.
HAZIRLIK MAÇI ÖLÇÜ DEĞİL
Afyonkarahisar kampını değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Afyon kampımız gayet iyi gidiyor. Oyuncularımızın saha içi performansından memnunuz. Bir aile ortamı oluşturduk. Kampta eskiler ve yeniler kaynaşarak takımdaşlığı en üst seviyeye çıkardık. İlk hazırlık maçımızda bütün oyuncularımıza şans verdik, berabere kaldık. 5 genç oyuncumuz dahil oynattık. Hazırlık maçlarındaki skor bizim için önemli değil. Biz hazırlık maçlarını oynayarak lige kadar ideal kadromuza kavuşacağız. Takımda antrenman sırasında Feyzullah iç yan bağlarını esnetti. Ama kısa sürede aramıza dönecek. Onun haricinde tam kadro çalışıyoruz. İki ayrı mevki için görüştüğümüz oyuncular var. Başkanımız ve yönetim kurulu en kısa sürede karar verecektir. Taraftarlarımızla bir an önce kavuşmayı arzuluyoruz” diye konuştu.
 

FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI
FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI
FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI
FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI
FETHİYESPOR, AFYON'DA TEMPO ARTTIRDI

Bakmadan Geçme