Fethiyespor, 3 puana odaklandı

3. Lig 2. Grupta Cumartesi mesaisinde deplasmanda Darıca Gençlerbirliğine konuk olacak, Fethiyespor bu maçı Darıca'da kampta bekliyor. Fethiyespor'lu futbolcular sabah erken saatlerde kara yolu ile Darıca'ya hareket ederken, futbolcular Darıca'da kampa çekildiler. Teknik direktör Mesut Toros, Nazilli Belediyespor maçının geride kaldığını belirtip 'Her maça 3 puan parolası ile çıkıyoruz. Kampta maç saatini bekliyoruz' dedi.

  • 659
Fethiyespor, 3 puana odaklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor sezonun 2. karşılaşmasını Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak. Cumartesi günü saat 16.00’daki karşılaşmaya iyi hazırlanan Fethiye ekibi 3 puana odaklandı. Mersin bölgesinden Ali Rıza Altunbakır’ın yöneteceği karşılaşmaya Fethiyespor’un muhtemelen, Nazilli Belediyespor maçındaki kadrosuyla çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Yomraspor ile 1-1 berabere kalan Darıca Gençlerbirliğinin maça, Nebi, Berat, Selman Sevinç, Ahmet Kutluer, Emre Alan, Fahrettin Bıyıklı, Metin Güler, İbrahim Çağrı Oğuz, Alper Doğan, Mahmut Han, Samet Acar 11’i ile çıkması beklenirken, Fethiyespor’un ise Serkan, Cemal, Bülent, Sabri Turgut, Mert Özmen, Turgay, Harun, Anıl Gir, Serhat, İbrahim ve Anıl Arıcıoğlu 11’ ile çıkması bekleniyor. Fethiyespor, Başkan Esat Bakırcı ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Fethiyespor’u yalnız bırakmamak için Darıca’ya gittiler.
Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Deplasman da önemli bir maç oynayacağız. Yine kazanmak istiyoruz. Rakibimiz genç bir kadroya sahip. Bu ilk deplasmanımızdan 3 puan ile dönmek istiyoruz” diye konuştu. 

Fethiyespor, 3 puana odaklandı
Fethiyespor, 3 puana odaklandı

Bakmadan Geçme