DOKTOR KABAY, GÖREVE DÖNDÜ

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi doktorlarından geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Ahmet Kabay, iyileşerek görevine döndü. Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi KBB Uzmanı Op.Dr. Ahmet Kabay'ın koronavirüsü yenerek görevine dönmesi, sosyal medyadan sevinçli haber diye duyuruldu.

  • 3035
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
DOKTOR KABAY, GÖREVE DÖNDÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi KBB Uzmanı Op. Dr. Ahmet Kabay’ın Covid-19 testi pozitif çıkınca Kabay önce hastanede tedaviye alınmıştı. Kabay’ın o günlerde muayene ettiği hastalar da bir bir aranıp evlerinde izole olmaları konusunda çalışma yapılmıştı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olup evinde de karantina süreci yaşayan Dr. Ahmet Kabay, son testi negatif çıkınca dün hastanedeki görevine döndü. Ahmet Kabay’ın görev yaptığı hastaneye dönmesi büyük sevinçle karşılandı. Hastanenin sosyal medya hesabından paylaşılan sevinçli haberde aynen şöyle denildi:
“KBB Uzmanımız Op. Dr. Ahmet Kabay, Covid-19 ile ilgili tüm sürecini tamamlamış olup bugün itibariyle görevine başlamıştır. Esnaf Hastanesi ailesi olarak sağlıklı bir şekilde aramıza dönüş yapmasından büyük mutluluk duyuyor ve tüm kadromuzun sağlığının da size emanet olduğunu bir kere daha vurgulamak istiyoruz. Canlarını hiçe sayarak fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanları için lütfen tedbiri elden bırakmayalım”
 

Bakmadan Geçme