FETHİYESPOR 3 HAZIRLIK MAÇI DAHA YAPACAK

Afyonkarahisar kampını sürdüren Fethiyespor, hazırlık maçında 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Osmaniyespor ile karşılaştı. Gençlerden kurulu bir kadro ile mücadele eden lacivert beyazlılar, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Fethiyespor'un 3 hazırlık maçı daha oynayacağı bildirildi.

  • 1243
FETHİYESPOR 3 HAZIRLIK MAÇI DAHA YAPACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019-2020 sezonunda 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Afyonkarahisar kampında hem teknik hem de taktik anlamda lige hazırlanan Fethiyespor, ilk hazırlık maçını yaptı. Muğlaspor’un da yer aldığı 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Osmaniyespor ile karşılaşan Fethiyespor, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Fethiyespor bu maçın ilk yarısında tecrübeli oyuncularından kurulu 11 ile çıkarken, ilk 45 dakika golsüz kapandı. Fethiyespor ikinci yarıda ise genç bir ekiple mücadele etti. Burak Kara’nın attığı gole engel olamadı. Maçın son anlarında Ahmet Baykal’ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Karşılaşma Osmaniyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Fethiyespor’un bu ilk özel maçında Enes Dada dizinden aldığı darbe ile sakatlanırken, lacivert beyazlıların 3 Ağustos Cumartesi günü Diyarbekirspor, 6 Ağustos Salı günü Somaspor ve 9 Ağustos Cuma günü de Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Osmaniyespor maçında iki takım halinde mücadele ettiklerini belirterek; “İlk 45 dakikada tecrübeli, ikinci yarıda ise gençlere şans tanıdık. Karşılaşmayı 1-0 kaybettik. Enes Dada dizinden aldığı darbe nedeniyle sakatlandı. Çalıştığımız ve maç oynadığımız sahaların bozukluğu sporcularımızı etkiliyor. Şimdi önümüzdeki 3 hazırlık maçında ideal 11’imizi bulmaya çalışacağız” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme