Fethiyeli Taraftarlardan Süper Lig Yolunda Basketbol Takımı İçin Kampanya

Sosyal medyanın en önemli mecralarından birisi olan Facebook'ta 41.000'den fazla takipçisi bulunan Fethiyespor 1933 grubu, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un bu sezon Basketbol Süper Liginde mücadele edebilmesi için destek kampanyası başlattı.

  • 1343
Fethiyeli Taraftarlardan Süper Lig Yolunda Basketbol Takımı İçin Kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor1933 Grubu’nun sayfasında konuya ilişkin olarak şöyle denildi :
“PAMUK ELLER CEBE!
#FethiyeSüperLige
Geçen sene hep beraber sevindik ve oyuncularımız parkede Süper Ligi hak etti ama başvuru yap(a)madığımız için Süper Lige alın(a)mamıştık!
Eğer 18 Eylül'e kadar başvuru yaparsak ING Basketbol Süper Ligi'ndeki 16. takım Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol olacak.
Takımımıza destek vermek ve şehrin tüm kurumlarını hareketlendirmek için BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATIYORUZ.
Kulübümüz eğer IBAN paylaşırsa, @fethiyespor1933 olarak kampanyayı 1933 TL bağışla başlatmak istiyoruz.
Bu arada bizler İstanbul'da yaşıyoruz, maçlara biz değil, Fethiye'de yaşayanlar gidecek, boy gösterecek, sevinecek, coşacak!”
Basketbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Denizli Merkezefendi Belediyesi'nin başvurusunu kabul etmemesinden sonra, Basketbol Süper Ligi için yeniden katılım süreci başlattı. Basketbol Federasyonu, Bandırma Basketbol İhtisas Kulübü’nün ligden çekilmesi üzerine, Basketbol Süper Ligi’nde oynamak isteyen Türkiye Basketbol Ligi takımlarına, 18 Eylül 2020’ye kadar başvuru hakkı tanıdı. 
Bu durumda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor başta olmak üzere Türkiye Basketbol Ligi takımlarına yeni bir hak verilmiş oldu. Ancak, Federasyon kararıyla Süper Lige alınan Petkim’in ardından puan sıralamasında ikinci sırada Fethiye ekibi yer aldığı için muhtemel bir müracaat halinde Fethiye’nin Süper Lige alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sporseverler Fethiye’nin bu defa ayağına kadar gelen bu şansı değerlendirip tarihte ilk kez Süper Lig’de yer almasını bekliyorlar.
 

Bakmadan Geçme