FETHİYELİ SPORCULAR ŞAMPİYON OLDU

Bu yıl 6 Eylül'de başlayıp 8 Eylül'de sona eren 11. Şehzadeler Muay Thai Zafer Kupası'nda 13 ilden 300'ün üzerinde sporcu katıldı. Manisa'da düzenlenen organizasyonda sporcular şampiyonluk kupasına ulaşmak için ringe çıktı. Fethiye'den şampiyonaya katılan Algan Turab Arslan ve Azra Duru Arslan, tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldular.

  • 1252
FETHİYELİ SPORCULAR ŞAMPİYON OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara, 13 ilden 300’ün üzerinde sporcu katıldı. Türkiye’nin en prestijli müsabakalarından olan Şehzadeler Muay Thai Zafer Kupası için ringe çıkan sporcular, şampiyonluk kupasına ulaşmak için ter döktü. Muay Thai’nin kalbinin Şehzadeler’de attığını kaydeden Şehzadeler Belediye Başkanı ve Türkiye Muay Thai Federasyonu Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik; Amasya, Afyon, Aydın, Bolu, Bursa, Balıkesir, Muğla, İzmir, Uşak, Kütahya ve Manisa illerinden aralarında birçok Dünya ve Avrupa şampiyonlarının da bulunduğu yüzlerce elit sporcunun bu şampiyonada ringe çıktığını belirttiler. Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada müsabakalar aralarında lokma dökümü, Mehter konseri ve Mesir Macunu saçımı yapıldı.

Şehzadeler MuayThai Zafer Kupası’na Muğla ilini temsilen Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü’nden 2 sporcu ile katıldı. Minik Erkekler Waikru Muay Thai Ege Bölge Şampiyonu Algan Turab Arslan, Minik Kadınlar Waikru Muay Thai Ege Bölge Şampiyonu Azra Duru Arslan oldu. Genç sporcuların Antrenörü Songül Ayten, “Sporcularımı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Avrupa Kupası’na güzel hazırlık oldu. Bu yılı güzel başarılar ile kapatmak için çalışıyoruz ve başarımız tesadüf değildir” dedi.

Bakmadan Geçme