Fethiyeli genç sanatçı başarı yolunda ilerliyor

Fethiyeli genç şarkıcı Ogün Karasel, şarkıları ve müzik yorumu ile büyük beğeni kazanıyor. Klipleri ve şarkılarıyla sosyal medyada büyük beğeni kazanan Ogün Karasel, FRT TV Reklam Müdürü Tolga Elikli'yi ziyaret etti.

  • 5080
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyeli genç sanatçı başarı yolunda ilerliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Ogün Karasel müzik alanındaki hedeflerini anlattı. Söz ve müziği kendisine ait olan, aranjesi Mustafa Mert tarafından yapılan “Kafamda Milyon Soru” isimli çalışmasına Fuat Eren yönetmeliğinde klip çekildiğini belirten Ogün Karasel; lise yıllarında müziğe başladığını belirtti. FRT TV Reklam Müdürü Tolga Elikli, genç şarkıcıya müzik yolculuğunda başarılar diledi. 

Müzik dünyasında ilk profesyonel çalışmasına imza attığını dile getiren Ogün Karasel, şarkıları ile adından söz ettirmek ettiriyor. Yeni projeleri ile geniş kitlelere ulaşmak istediğini anlatan Ogün Karasel, sosyal medyada yayınladığı diğer şarkılar da büyük beğeni kazandı. Yönetmen Fuat Eren tarafından sıra dışı bir klip çekilen “Kafamda Milyon Soru” isimli şarkı binlerce kişi tarafından izlendi. 

GENÇ ŞARKICIYA BAŞARILAR DİLEDİ 
FRT TV Reklam Müdürü Tolga Elikli yaptığı açıklamada, “Sevgili Ogün Karasel, FRT TV’ye ziyarete geldi. Ogün Karasel Fethiye’nin yetiştirdiği güzel sesli, güzel yürekli bir arkadaşımız. Yolunda başarılar diliyoruz. Projelerini bizimle paylaştı. Yakın bir dönemde yeni klip çıkaracağını söyledi.  FRT TV olarak her zaman Ogün’ün yanındayız. Fethiyeli sanatçılarımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı. 

MÜZİĞE LİSE YILLARINDA BAŞLADI 
Sanatçı Ogün Karasel açıklamasında, “Fethiyeliyim. 24 yaşındayım.  Yeni bir klipimiz çıktı, güzel geri dönüşler aldık. Müziğe başlangıcım lise yıllarında oldu. Lise yıllarında müzik öğretmenimin teşviki ile başladım. Küçük yaşlarda mırıldanmalar ile geçiyordu. Kendimi tanıdıkça daha çok üstüne gittim. Üniversite yıllarında arkadaş çevremin desteği ile müzik konusunda kendimi daha da geliştirdim. Müzik hayatıma daha çok dahil oldu. Memleketime geldiğimde önemli adımlar atmaya karar verdim” dedi. 

KLİP FİKRİ TÜRKİYE’DE BİR İLK
İlk profesyonel çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sunan Ogün Karasel, “Profesyonel olarak ilk klipim olan Kafamda Milyon Soru isimli şarkımı çıkardım. Bu benim ilk adımım. İlk ve son olmaması adına elimden geleni yapacağım. Hedeflerim var. Daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Çevremin de desteği ile başaralı olacağıma inanıyorum.  Klipim sevgili Fuat Eren’in fikriydi. Şarkımı gece yarısı yazmıştım. Bu noktalara geleceğini tahmin etmiyordum. İlk klipimde olduğu için daha farklı bir klip olmasını istedim. Klip fikri olarak Türkiye’de bir ilk… Klipimiz ekran görüntüsü olarak geçiyor. Klipimizde günlük hayatta yaşanabilecek konuları ele aldık” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme