Fethiye'den Birol Keski Seçildi 

TMMMOB Şehir Plancıları Odası Muğla Şubesi 3. Olağan Seçimli Genel Kurulu toplantısı Menteşe İlçesi İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

  • 3434
Fethiye'den Birol Keski Seçildi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

25-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen olağan genel kurulunda; Fethiye’den Şehir Plancısı Birol Keski; Şube Yönetim Kurulu Asil Üyeliği ve Genel Merkez Delegeliği Asil Üyeliğine seçildi. Birol Keski aynı zamanda Fethiye Belediyesi Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi olarak aktif çalışmalar yapıyor. 

Yetki alanları Muğla İli ve Denizli İlleri bütününde olan Şehir Plancıları Odası Muğla Şubesi Başkanlığı Yönetim Kurulu 7 kişilik Asil ve 7 kişilik Yedek Üyelik Seçimleri ile Şehir Plancıları Odasının Genel Merkez Genel Kurulu 14 kişilik Asil ve 14 kişilik yedek delege listeleri seçimle belirlendi. Seçimde, Fethiye’den i Şehir Plancısı Birol Keski Şube Yönetim Kurulu Asil Üyeliği ve Genel Merkez Delegeliği Asil Üye olarak yerini aldı. Yönetim Kurulu kendi arasında yapacağı seçimle Şube Başkanı, Şube 2. Başkanı, Şube Sekreteri ve diğer görev dağılımlarını gerçekleştirecek. 

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşmaktadır;  
Sami Tomurcuklu(Menteşe), Birol Keski (Fethiye), Barış Çerçi(Menteşe), Mustafa Ali Şüyun (Denizli), Şule Kükrer(Bodrum), Ceyhun Gümüşsoy (Menteşe), Sibel Durmaz(Denizli).
 

Bakmadan Geçme