Önümüzdeki sezon hedef şampiyonluk 

Yeşil Üzümlüspor bu sezon Muğla 1. Amatör Kümede mücadele etti. 14 haftalık ligin 12 haftasını lider götüren yeşil sarılı ekip, hakem hataları ve birtakım etkenlerden dolayı ligi averajla 3. sırada bitirdi. 

  • 2014
Önümüzdeki sezon hedef şampiyonluk 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konu hakkında açıklama yapan Yeşil Üzümlüspor Başkanı Soner Arsal, yer aldıkları Muğla 1. Amatör Kümede ligin büyük bir bölümünü lider götürmelerine rağmen; son hafta averajla 3. sırada yer aldıklarını ve playoff şanslarını da yitirdiklerini söyledi. Bunda hakem hatalarının yanı sıra başka faktörlerin de yer aldığına değinen Arsal, gelecek sezon için hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. 

Yeşil Üzümlüspor Başkanı Soner Arsal yaptığı açıklamada, “Yeşil Üzümlüspor olarak 14 hafta oynanan ligde 12 haftayı lider geçtik. 12. ve 14. haftada 2. sıraya düştük. Son hafta averajla 3. sıraya düşerek, playoff oynama şansımızı da kaybettik. Bir takım hakem hataları vebölgemizde bizim şampiyon olmamızı istemeyen takımların gayretleri ile bu durumlara düştük. Takımımız pek ekonomik destek görmemekle birlikte yönetim kurulu ve Üzümlü Mahallesi’nden birkaç arkadaşımızın katkıları ile ligi bize göre başarılı bir şekilde tamamlamıştır” dedi. 

Takım olarak gelecek sezonda daha fazla destek beklediklerini dile getiren Arsal, “Önümüzdeki sezon hedefimiz mutlak şampiyonluk.Öte yandan belediyemizin katkılarının artarak devam etmesini bekliyoruz. Ayrıca işadamlarımızı ve spora destek vermek isteyenleriaramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar 1
Ulasporşampiyon 28 Ocak 2020 11:25

Hakem hatası falan yok hakeden şampiyon oldu

Bakmadan Geçme