Fethiye'de yaşayan İngilizler'den örnek davranış

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde yaşayan yerleşik yabancılar, bölgedeki işletmecilerden de destek alarak Ölüdeniz ve çevre plajları pırıl pırıl yaptılar. Yerleşik yabancılar ve çevredeki işletmeciler yaklaşık 3 saatte bir ton civarında çöp topladılar.

  • 1536
Fethiye'de yaşayan İngilizler'den örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yerleşik yabancılar ve işletmeciler Ölüdeniz Plajı çevredeki plajları temizlediler. Önceki gün sabah erken saatlerde tekneler temin eden yerleşik yabancılar; Liberty Dalış Okulu, Hanibal Tur Seyahat Acentesi, BillyBeach, deniz taksici Şaban Tokgöz ile birlikte Ölüdeniz ve çevresindeki plajlarda yer alan atıkları temizlemek için kampanyaya katıldılar. Ellerinde eldivenler ile Soğuksu Plajı’ndan Ölüdeniz Belceğiz Plajı’na kadar tüm plajları dolaşıp, pırıl pırıl yaptılar.

Hanibal Tur Seyahat Acentesi Sahibi Kenan Kocatepe, BillyBeach Yetkilisi Orkun Genç yaptıkları açıklamada, İngiliz facebook sayfası yöneticisi Sami Payne öncülüğünde Ölüdeniz Plajı ve çevre plajları baştan sona temizledik. Bizlere Ölüdeniz’deki yerleşik yabancılar eşlik ettiler. Topladığımız çöpleri poşet poşet teknelere yerleştirip, Belceğiz Plajı’na çıkardık. Çok anlamlı bir kampanya gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme