ALBAN, 'ŞEFFAF VE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ HALKLA BULUŞTURDU'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Mürsel Alban beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, İlçe Başkan adayları ve ilçe yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti.

  • 673
ALBAN, 'ŞEFFAF VE SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ HALKLA BULUŞTURDU'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Karaca misafirlerini makam odası girişinde karşıladı. Ziyaret boyunca misafirleriyle ilgilenen Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; “Sayın Vekilimize, İlçe Başkanımıza, İlçe Başkan adaylarımıza, örgütümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz örgüt sorumluluğu olan bir insan. Ben kendisini yıllar önceden bu yana tanıyorum. Hem Fethiye’de hem Muğla seçim kampanyalarımızda çok yararlı işlere beraber imza attık. Sayın vekilimizde İstanbul seçimlerinde de çok aktif çalıştı. İstanbul’da da beraber çalışma fırsatı bulmuştuk. Her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum”

“Şeffaf belediyeciliğin uygulandığını gördük”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ise, “Fethiye bölgesinde ziyaretler yapıyorum. İlçe başkanımız ile birlikte Belediye Başkanımız Alim Karaca’yı ziyaret ediyorum. Devamında esnaflarımızı, vatandaşlarımızı, işletmelerimizi ziyaret edeceğiz. Önerileri ve görüşlerini dinleyeceğiz. Belediye Başkanımızla da görüşmeye geldik. Sosyal Belediyeciliği Fethiye’de yansıtıldığını gördük.  Şeffaf belediyeciliğin uygulandığını gördük. Halkımızın Belediyemizden çok memnun olduğunu gördük. Örgüt ve basın huzurunda Başkanımızı tebrik ediyorum. Elimizden gelen ne varsa yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Karaca, belediye hizmet binası çıkışına kadar misafirlerine eşlik etti. Tüm misafirler Başkan Karaca’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

 

Bakmadan Geçme