Fethiye'de Uygulama Oteli'nde misafir ediliyorlar 

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsünün yayılmasını engellemek adına ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de özverili bir çalışma yürütüyor. Bu anlamda evsiz olduğu tespit edilen 65 yaş üstü 2 kişi ile şehirlerarası seyahat kısıtlaması kapsamında da bir kişinin Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde misafir edildiği belirtildi. 

  • 8830
Fethiye'de Uygulama Oteli'nde misafir ediliyorlar 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre;

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsünün yayılmasını engellemek adına ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de özverili bir çalışma yürütüyor. Bu anlamda evsiz olduğu tespit edilen 65 yaş üstü 2 kişi ile şehirlerarası seyahat kısıtlaması kapsamında da bir kişinin Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde misafir edildiği belirtildi. 

Polis ve zabıta ekiplerince evsiz oldukları belirlenen 68 yaşındaki C.A ve 80 yaşındaki İ.A ile şehirlerarası seyahat kısıtlaması kapsamında Fethiye’den ayrılamayan 19 yaşındaki A.Ç’nin; Fethiye Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığı ile Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde misafir edildiği öğrenildi. Uygulama Oteli’nde barınma imkanı bulduklarını dile getiren C.A ve İ.A, bu imkanı tanıyan yetkililere teşekkür ettiler. 

C.A yaptığı açıklamada, “Bize bu imkanı sağlayan yetkililere çok teşekkür ediyoruz. Burada iyi durumdayız. Burada konaklıyoruz ve yemek yiyebiliyoruz. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde halkımızdan evde kalmasını, hijyen kurallarına uymasını ve sokağa çıkma yasağına dikkat etmelerini rica ediyorum. Devletimizin aldığı tedbirlere de mutlaka uymalıyız” dedi. 

Kızlarının aramamasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını kaydeden İ.A, “Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Gidecek bir yerimiz yoktu. Burada konuk ediliyoruz. Görevlilerin yaklaşımı çok güzel. 3 kızım var sadece beni telefonla arasınlar, başka bir şey istemiyorum. Sadece moral istiyorum” ifadelerini kullandı. 

 
   
 

Bakmadan Geçme