83 yaşındaki Doğan Köse bin lira bağış yaptı

Fethiye'nin Menteşeoğlu Mahallesi'nde oturan 83 yaşındaki Doğan Köse, 'Biz Bize Yeteriz Türkiye'm' kampanyasına bin lira bağışta bulundu. Fethiye Belediyesi'nden işçi emeklisi olduğunu belirten Doğan Köse, eşi vefat ettiği için 1997 yılından bu yana yalnız yaşadığını ifade etti. 

  • 2032
83 yaşındaki Doğan Köse bin lira bağış yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre;

Fethiye’nin Menteşeoğlu Mahallesi’nde oturan 83 yaşındaki Doğan Köse, “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına bin lira bağışta bulundu. Fethiye Belediyesi’nden işçi emeklisi olduğunu belirten Doğan Köse, eşi vefat ettiği için 1997 yılından bu yana yalnız yaşadığını ifade etti. 

Menteşeoğlu Mahallesi’nde oturan ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında dışarı çıkması yasak olan Doğan Köse, Fethiye Vefa Destek Hattını aradı ve kampanyaya bağışta bulunmak istediğini bildirdi. Fethiye Vefa Destek Grubu görevlileri bin liralık bağışı alarak, Doğan Köse adına bankaya yatırdı. Daha sonra polis memurları Doğan amcaya bin liralık yaptığı bağışın dekontunu teslim etti.

Aslen Seydikemer’in Korubükü Mahallesi’nden olduğunu kaydeden Doğan Köse, 2 çocuğu ve 4 torunu olduğunu söyledi. Vatandaşların alınan tedbirlere uymasını ve evde kalmalarını isteyen Doğan amca, alışveriş ve banka işlemlerinin gerçekleştirilmesinde yardımcı olan Vefa Destek Grubu üyelerine ve komşularına teşekkür etti. 

83 yaşındaki Doğan Köse devletin ve milletin bu günlerde bir ve beraber hareket etmesi gerektiğini dile getirerek, “Herkesin bu kampanyaya katılmasını isterim. Bildiğiniz gibi korona virüsü dünyayı olumsuz etkiledi. Devletimiz virüsün yayılmasını önlemek adına tedbirlerini aldı. Vatandaşlarımızdan bu tedbirlere uymasını ve mümkün olduğunca evde kalmalarını istiyorum. Sokağa çıkma yasaklarına da dikkat edelim” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Köse, “İletişime geçtiğimiz andan itibaren kısa bir sürede arkadaşlar evime geldi. Parayı alıp, aynı gün dekontu teslim ettiler. Daha fazla olsa daha fazla para yatırmak isterdim. Bu günlerde bir arada olmalı devletimizin de yanında olmalıyız. Bağış kampanyasına katılmamda bana yardımcı olan Vefa Destek Grubu üyelerine teşekkür ediyorum. Bir isteğimiz olduğunda da her zaman yanımızdalar. Şimdi de biz onların yanında olmalıyız. Herkes evde kaldığı sürece bu salgının kısa bir sürede atlatılacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme