FETHİYE'DE SARI KIRMIZILI COŞKU

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği 22. şampiyonluk kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Grup Coverman'ın şarkıları eşliğinde eğlenen Fethiye'deki sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kupasıyla bol bol fotoğraf çektirdiler. Geceye bazı GS'lı yöneticiler ile eski futbolcular da katıldı. Gecede şampiyonluk pastası Galatasaraylı yöneticiler ve dernek üyeleri tarafından alkışlar arasında kesildi.

  • 1179
FETHİYE'DE SARI KIRMIZILI COŞKU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig 'de ezeli rakiplerini geride bırakarak hem süper lig şampiyonluğunu hem de Ziraat Türkiye kupasını kazanan Galatasaraylılar 22. şampiyonluğunu Fethiye'de sarı kırmızılı bir balo ile kutladılar. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından Günlüklü The Bay BeachClub'ta organize edilen kutlamaya Galatasaray Kulübü yöneticileri, Erol Özmandıracı, Ömer Cansever, Dorukhan Acar, Okan Böke, Nejat Güney, Mahmut Recevik, Sabit Sır ile eski futbolculardan Evren Turhan, Emre Aşık ile dizi oyuncusu Naz Elmas, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ile çok sayıda taraftar katıldı.

 

Şampiyonluk Kupası’nın da sergilendiği kutlama gecesinde Grup Coverman, şampiyonluk şarkılarıyla taraftarları coşturdu. Geceye yoğun ilgi gösteren Ultra Aslanlar, çalınan müziklere Galatasaray Bayraklarını sallayarak eşlik ettiler.

 

ARIKAN KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, ''Şampiyon olan Galatasaray camiasıyla gurur duyuyoruz.'' ifadesini kullandıktan sonra, ''Bu yıl da 19.05’de yine biz şampiyon olacağız. Yine seneye aynı günde bu totemi bozmayacağız. Her türlü engele, baskıya, birçok kulübün dayatmasına karşı 22. kez şampiyon olarak, süper ligin en büyüğü olduğunu göstermiştir. Galatasaray camiasının bir parçası olabildiğimiz için tüm dernek arkadaşlarımızla kutlu ve gururluyuz. Bize şampiyonluk yaşatan başkanımız Mustafa Cengiz'e, yönetim kurulu üyelerimize, imparator Fatih Terim'e, futbolcularımıza, teknik ekibimize ve renktaşlarımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Şampiyonluk gecesine katılan Galatasaraylı yöneticiler de Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin çıtayı devamlı yükselttiğini, Galatasaray'a coşku sağladığını bu coşkunun bu sezonda mutlaka şampiyonlukla sonuçlanacağını ifade ettiler.

 

YÖNETİCİ VE FUTBOLCULARA YOĞUN İLGİ OLDU

Geceye katılan Galatasaray’ın eski futbolcularına yoğun ilgi oldu. Taraftarlar futbolcular ve şampiyonluk kupası ile fotoğraf çekinme yarışına girdiler. Futbolcularda bu istekleri geri çevirmediler. Gecede sahne alan Grup Coverman'ın şarkılarıyla coşan ultra aslanlar meşaleler ve havai fişeklerle eğlenip “En büyük Cimbom” diye tezahüratlarda bulundular.

 

Bakmadan Geçme