Fethiye'de 'Sağlıklı Hayat Merkezi' Kuruldu

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlıklı hayatı teşvik etmek ve koruyucu sağlık hizmetlerini güçlendirmek amacıyla 'Sağlıklı Hayat Merkezi' kuruldu.

  • 6020
Fethiye'de 'Sağlıklı Hayat Merkezi' Kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve hastalıkların önüne geçilmesi planlanan ‘Sağlıklı Hayat Merkezi’nde KETEM’den Verem Savaş Dispanserine, Diyetisyenden fizyoterapiste kadar birçok alanda hizmet verecek.

Sağlıklı Hayat Merkezi'nde Sorumlu Hekim Betül Uysal, merkez ile ilgili bilgiler aktardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, ‘Sağlıklı Hayat Merkezi'nin ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlara hizmet vermek için poliklinik açıldığını belirtti. Doyuk,  “Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde ‘Sağlıklı Hayat Merkezi’ni kurduk. Merkezimizin amacı vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam sunmak. Hastalanmadan önce tüm önlemleri almak. Bunun içerisinde KETEM merkezimiz, Verem Savaş Dispanserimiz mevcut. Aynı zamanda Çocuk Gelişim Uzmanımız, sosyal çalışmacılarımız, iki tane psikoloğumuz var. Diyetisyenimiz, fizyoterapistimiz yine Sağlıklı Hayat Merkezi içerisinde görev verecek. Yine aynı şekilde diş sağlığını korumak adına diş polikliniği de hazırladık. Sağlıklı Hayat Merkezi içerisinde yabancı uyruklu vatandaşlarımıza hizmet verecek bir poliklinik açmış bulunuyoruz. Bütün bunların birleşiminde tek amaç sağlıklı bir yaşam sunmak. Bütün hizmetlerimiz birinci basamak hizmeti ve ücretsiz. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme