BELEDİYE BAŞKANINA FENERBAHÇE ÜYE KARTI

Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek Fenerbahçeli olan Başkana derneğin üye kartını çıkartıp teslim ettiler. Belediye Başkanı Alim Karaca, ''İyi bir Fenerbahçeliyim. Başkanımız Ali Koç, Fenerbahçe'yi istediğimiz güzel yerlere taşıyacağına inanıyorum'' dedi.

  • 2527
BELEDİYE BAŞKANINA FENERBAHÇE ÜYE KARTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal, beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleriyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Karaca'yı Fenerbahçe üyesi yapan Cihan Ünal, Fenerbahçe kimlik kartını da teslim etti.
Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal, ''Fenerbahçe sevdalısı olan Başkanımıza Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diliyoruz'' dedi. Ünal; ''Uzun süredir programı yoğun olduğu için biraz geciktik ama biraz rahatlamasını istedik. Yüreğimizde Fenerbahçe sevdalısı olarak Başkanımızı da aramızda görmekten son derece mutluyuz. Önümüzdeki dönem çalışmalarında kendisine başarılar diliyoruz. Biz de bu çalışmada üzerimize düşen bir görev olursa Fenerbahçeliler derneği olarak memnuniyetle yerine getireceğiz'' dedi.


''FENERBAHÇE TOPARLANACAKTIR''
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da gençlik yıllarında Fenerbahçe maçlarını hiç kaçırmadığını, Rıdvan Dilmenler ve Selçuklarla büyüdüğünü ifade ederek; ''Bir Fenerbahçeli olarak bu ziyaretten mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Başta yönetim kurulu başkanımıza ve üyelerine bu ziyaretinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum'' dedi. Karaca; ''Ben daha önce Fenerbahçe’nin buradaki derneğine üye olmamıştım ama bu vesileyle başkan olaraktan sayın başkanım biraz önce bizi kaydetti. Üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğum. Kendime görev söz verdiğim Fenerbahçem'de şimdi resmi olarak üye olduğumdan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Gençlik yıllarımızın geçtiği İstanbul’da hep Fenerbahçemizi yakından takip ettik. Kurbağalıdere yanında sayın başkanım çok iyi bilir tüm maçlarda Rıdvan Dilmenler Selçuk Güllalar ile büyüdüm. Ben iyi bir Fenerbahçeliyim ama bu yıl maalesef üzgünüz. Fenerbahçemiz küme düşmekten son anda kurtuldu diyebiliriz. Gerçekten iyi bir başkanımız var. Ali Koç'un önümüzdeki yıllarda Fenerbahçe’yi toparlanacağını düşünüyorum. Türkiye gündemine oturup eski gündemi yaşatacağından hiç şüphemiz yok. Bizler de bir üyesi olaraktan Fenerbahçemiz’e sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de zor günlerinde de destek oluyoruz ve destek olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme