Fethiye yeni yıla hazır

Yeni yıla Fethiye'de girmek isteyenler ilçedeki otelleri doldurmaya başlarken, korona virüsü salgını nedeniyle eğlence programlarının yapılmayacağı bildirildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, vatandaşların ve Fethiye'ye gelen misafirlerin yılbaşını huzurlu biçimde kutlayabilmeleri için tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

  • 713
Fethiye yeni yıla hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin en gözde tatil merkezlerinden ve ormanlarla çevrili doğası, masmavi denizi, zengin kültürel mirasıyla dünyanın cennet köşelerinden biri olan Fethiye’de yılbaşı bereketi yaşanıyor. 2020 yılına sayılı günler kala yeni yıla Fethiye’de girmek isteyen yerli ve yabancı tatilciler ilçedeki otelleri doldurmaya başladı. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerinin yılbaşı gecesinde geç saatlere kadar görev yapacakları öğrenildi. Kovid-19 tedbirleri kapsamında işletmelerde kutlama programının yapılmayacağı kaydedildi. 

TÜM TEDBİRLER ALINDI
Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat halkın yeni yıla sağlıklı ve huzurlu şekilde girebilmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Kaymakam Fırat, “Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anılarıyla 2020 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla ve huzur içinde 2021 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle 2021 yılının; başta ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını, huzur ve güven getirmesini, başarıların sürekli olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyorum. Yeni yılda ülke ve millet olarak amacımız; tüm samimiyetimiz ve enerjimiz ile toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi hak ettiği noktaya taşımaktır” ifadelerini kullandı. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yeni yıl mesajında, “Yeni yılın Fethiye’mize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum. Tüm halkımızın ve misafirlerimizin yeni yılını kutlarım” dedi. 


 

Bakmadan Geçme