Fethiye'ye 450 yataklı hastane müjdesi

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve ilçe yönetiminin girişimleri sonuç verdi. Fethiye'nin sağlık alanındaki eksikliklerin giderilmesi adına önemli bir adım atıldığını kaydeden İlçe Başkanı Öztürk, 'Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile mecliste yapılan görüşmeler sonucunda Fethiye'ye 450 yataklı devlet hastanesi kazandırılması yönünde girişimlerimiz sonuç verdi. Sağlık Bakanımız da 2022 yılı yatırım programına alınma sözü verildi' dedi.

  • 11675
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'ye 450 yataklı hastane müjdesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunun göz önünde bulundurularak, projenin çevre yoluna yakın bir konuma yapılacağını hatırlatan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk; bununla ilgili kararın en yakın zamanda verileceğini belirtti. 4-5 aydır bu konuda çalışmalarının olduğunu aktaran İlçe Başkanı Öztürk, projenin Sağlık Bakanlığı tarafından 2022 yılı yatırım programına alındığını söyledi. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Fethiye’mizdeki devlet hastanemizin yeni bir binada, daha geniş ve yatak kapasitesinin arttırılarak hizmet vermesi yönünde çalışmalarımız olmuştu. 4-5 aydır bu konuda faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Milletvekilimiz Sayın Yelda Erol Gökcan’ın ilçe teşkilatımızı ziyaretinde, bu konuyu tekrar gündeme getirdik. Sayın milletvekilimiz konuyu Ankara’ya taşıdı. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile mecliste yapılan görüşmeler sonucunda; Fethiye’ye 450 yataklı devlet hastanesi kazandırılması yönünde girişimlerimiz sonuç verdi. Sağlık Bakanımız da 2022 yılı yatırım programına alınma sözü verildi” şeklinde ifadeler kullandı. 

ÇEVRE YOLUNA YAKIN BİR KONUMA YAPILACAK 
Şehir merkezindeki trafik yoğunluğuna dikkat çeken İlçe Başkanı Öztürk, “Sağlık tesislerimiz kurulduğu zaman diliminde modern özelliklere sahipti. İçinde bulunduğumuz dönemde, Fethiye’nin yeni bir hastaneye kavuşma zamanı gelmişti. Çalışmalarımızın sonucunda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekillerimiz Sayın Yelda Erol Gökcan ve Sayın Mehmet Yavuz Demir, İl Başkanımız Kadem Mete’ye, bu işin teknik çalışmasını yapan sağlık çalışanlarımıza, il ve ilçe sağlık müdürlerimize teşekkür ediyorum. Yer konusunda ise şehir merkezimizin trafik yoğunluğu göz önüne alınarak, çevre yoluna yakın bir konum belirleyeceğiz. Bununla ilgili karar yakın bir zamanda verilecek” diye konuştu. (FATİH DERELİ) 


 

Bakmadan Geçme