Davutoğlu, STK'ların sorunlarını dinledi

Gelecek Partisi lideri Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Fethiye'de partisinin 1. Olağan Genel Kuruluna katılıp, ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptıktan sonra Fethiye ve Seydikemer'de ki STK başkan ve temsilcileri ile bir toplantıda gerçekleştirdi. Ata Park Otel'de ki toplantıda Türkiye'nin idare edilemediğini anlatarak, sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgiler verdi.

  • 1063
Davutoğlu, STK'ların sorunlarını dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, beraberinde Muğla İl Başkanı Selahattin Kayaman, Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve diğer yetkililer ile birlikte önce Fethiye Balık Haline geçti. Balıkçıların sorunlarını dinleyen Davutoğlu, o anda gelen müşterilere Kayaman ile birlikte balıkta sattı. Balıkçılar pandemi nedeniyle zor günler yaşadıklarını, restoran ve lokantaların kapalı olması nedeni ile işlerinin zayıf olduğunu belirttiler. Buradan STK’lar ile hazırlanan toplantıya katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu başkanların sıkıntılarını dinlerken, Türkiye’nin iyi idare edilemediğini anlattı. 
FETHİYE’DEN MEMNUN KALDIM
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Bazı yerlerde kendinizi oradan hissedersiniz. Fethiye’de benim geçmişim olduğu için kendimi yabancı hissetmediğim yerlerden birisi. Bu sıcak karşılamalar, yorgunluğumuzu unutturdu. Bizde buraların çocuğuyuz. Yörük kimliğini siyasette açık ve net olarak kullanan kişi olarak, bu kimliğin benimsenmesinde yardımcı olamaya çalıştım. Atatürk’ün de dediği gibi ‘Bir Yörük obasında duman tütüyorsa, memleket emin ellerdedir’. Bizler siyaset için bu lafları etmiyoruz. Bizim mayamız burada yoğurulmuş. Daha önce bizim yanımızda hatta Başbakanlık zamanımda emrimizde çalışan kişiler ne hikmetse bizim ziyaret günlerimizde ya toplantıları çıkıyor ya da izinli oluyor. Bugünde Muğla Valisi, Kaymakamları ve Belediye başkanlarını toplantıya çağırmış. Gerek Fethiyeliler gerekse Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bizleri o kadar iyi ağırladılar ki, bu mutluluk bizim için yeter” dedi.  
KUTUPLAŞMAYA KARŞIYIM
Davutoğlu, “Gelecek Partisi olarak kutuplaşmanın ve dışlamanın her türlüsüne karşıyım. Ülkenin yarısını vatanperver yarısını da vatan haini olarak görürsen o toplumu bir arada tutamazsınız. Bugün öyle bir siyaset hakim oldu ki, aynı fiili birisi yaptığında övülüyor, başkası yapınca vatan haini ilan ediliyor. Ülkenin hali böyle olunca Gelecek Partisini kurmamızın temel amacı da temiz siyaset” diye konuştu. 
ESNAFLAR İŞ YAPAMADI
Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, “Pandemi döneminde vatandaşlar iş bulamadı. Esnaflar iş yapamadı. Vatandaşın devlete ihtiyaç duyduğu bu zamanda istenilen sosyal yardım yapılamadı. Ülke olarak sosyal yardımda Mısır’dan bile geride kaldık. Bu dönemde çiftçileri ve esnafları ezip geçtiler. Ürünlere yapılan zam yüzde 10 iken masraflarına yapılan zam yüzde 100. Peki neden bu kadar zam geldi? Çünkü kur artışının kontrolünü kaybettiler. Merkez bankasında dövize müdahale edecek para da kalmadı. Sonra her şeye zam geldi. Son derece yanlış bir yönetim ile karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı. 

Davutoğlu, STK'ların sorunlarını dinledi
Davutoğlu, STK'ların sorunlarını dinledi
Davutoğlu, STK'ların sorunlarını dinledi
Davutoğlu, STK'ların sorunlarını dinledi

Bakmadan Geçme