Fethiye, Seydikemer Turizm Destinasyon Toplantısı yapıldı

Ülkemizin iç ve dış turizm pazarlarında bir marka ve cazibe merkezi haline gelmesi, tarihi, turistik, kültürel ve doğal güzelliklerin belirlenen strateji doğrultusunda ilgili kamu kurum ve kuruluşları, STK ve sektör temsilcilerinin işbirliği ve koordinasyonu ile 'İller ve Destinasyonlar ' tanıtım çalışmaları kapsamında, Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın onayı ile oluşturulan 'Fethiye - Seydikemer Turizm Destinasyonu' toplantısı düzenlendi.

  • 641
Fethiye, Seydikemer Turizm Destinasyon Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya Muğla Vali Yardımcısı Seydikemer Kaymakamı V. Fethiye - Seydikemer Turizm Destinasyonu Başkanı Ayhan Yazgan, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya  Bingöl, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Filiz Karacaağaç ve Fethiye Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü müdür vekili Aylin Hepdizdar katıldı.
Toplantıda tüm turizm paydaşlarının katılım yapacağı " Destinasyon Tanıtım Çalışma Komisyonu" kurulması karara bağlandı. Bundan sonraki toplantıya turizm ile ilgili Oda, Vakıf, Dernek ve sektörlerin başkan ve üyelerinin katılıp, görüşlerinin alınacağı öğrenildi. Turizm sektörü yetkilileri yapacakları çalışmalar ile Fethiye - Seydikemer Destinasyonu tanıtım ve pazarlama modeli hakkında yol haritası belirleyip, bölgemizin marka değerinin oluşturulması, mevcut markaların korunması, geliştirilmesi ve pazarlanması çalışmaları sürdürülecek.
 

Bakmadan Geçme