Fethiye'nin Sultanları 10'da 10 yaptı 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki 10. hafta maçında kendi evinde Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ekibini ağırladı. Fethiye'nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Aydın temsilcisi ise oynadığı dokuzuncu maçında, yedinci yenilgisini aldı.

  • 852
Fethiye'nin Sultanları 10'da 10 yaptı 3-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı İbrahim Erdem ve sınırlı sayıda seyircinin izlediği karşılaşma çekişmeli anlara sahne oldu. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Fethiye temsilcisi, şampiyonluk hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Fethiye’nin Sultanları setleri 25-9, 25-11 ve 25-19, maçı da 3-0 kazandı. 

Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başhakem Cemal Yurtseven yönetirken yardımcılığını Nurgül Tatlı yaptı. Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü sahaya Gülen, Neslihan, Elif, Seden, İlgin ve Büşra altısıyla çıktı. Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ise İpek, Sahra, Pembe, Nazlıcan, Sıla ve Yonca altısıyla parkedeki yerini aldı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz savunmadan çıkardığı toplar sonrasında etkili hücumlarla üst üste sayılar aldı. Bu sette farkı açan ve oyunu kontrol altına alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü seti 25-9 kazandı ve 1-0 öne geçti. 

İkinci sette de üstünlüğünü sürdüren Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ikinci sette hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans ortaya koydu. Seti 25-11 önde bitiren Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, 2-0 üstünlüğü yakaladı. Son sette Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü toparlanmaya çalışsa da ritmini koruyan Fethiye’nin Sultanları son seti 25-19, karşılaşmayı da 3-0 kazandı. 

Ligde oynadığı 10 maçın tamamını kazanarak namağlup bir şekilde liderliğini devam ettiren Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, ilk yarının son maçında kendi evinde Salihli Belediyespor’u ağırlayacak. 

FATİH DERELİ 

Bakmadan Geçme