FETHİYE EĞİTİM İŞ'E KADIN BAŞKAN

Fethiye Eğitim İş sendikasında başkanlık devir teslim töreni gerçekleşti.

  • 2976
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
FETHİYE EĞİTİM İŞ'E KADIN BAŞKAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Eğitim İş Başkanı Uğurcan Küçükala başkanlık görevini, yapılan Olağan Genel Kurulu sonucunda yeni dönem başkanlığını İstem Altınçekiç’e teslim etti. Fethiye Eğitim İş Sendikası görev dağılımını da yaptı. Fethiye Eğitim İş Sendikası yeni yönetimi; İlçe Temsilcilik Sekreteri Özgür Aktaş, İlçe Temsilcilik Mali Sekreteri Binnur Özmen, İlçe Temsilcilik Örgütlenme Sekreteri Mustafa Çaylı, İlçe Temsilcilik Özlük-Hukuk Sekreteri Hayrettin Aksoy, İlçe Temsilcilik Eğitim Sekreteri Berkan Aybek, İlçe Temsilcilik Basın Yayın Sekreteri Burcu Yıldız Bülbün, olarak yetkilendirildi.

ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN YILMAZ BEKÇİSİYİZ
Fethiye Eğitim İş sendikasında başkanlık devir teslim töreninde konuşan, Eğitim İş Başkanı İstem Altınçekiç, “Öncelikle eski yönetimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yönetimdeki arkadaşlarım ile sendikal mücadelemizi, üyelerimizin desteği ile geçmişte olduğu gibi birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Sendikamız Atatürk’ün önderliğinde bulunan, Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını, egemenliğini bütünlüğünü, laik düzenini, demokratik ulusal değerlerini korumak ve yaşatmak için 17 Ekim 2005 tarihinde kurulmuştu. Laik, demokratik, bilimsel ve kamusal eğitimi savunurken, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisiyiz. Örgütümüz; emek, demokrasi, özgürlük, bağımsızlık mücadelelerinde hep ön safhada yer almıştır ve almaya da devam edecektir. Yönetimimizde Başkan olarak ben İstem Altınçekiç, Özlük ve Hukuk sekreteri olarak Hayrettin Aksoy, İlçe Temsilcilik Sekreteri olarak Özgür Aktaş, İlçe Temsilcilik Mali Sekreteri Binnur Özmen, İlçe Temsilcilik Örgütlenme Sekreterimiz Özgür Çaylı, İlçe Temsilcilik Eğitim Sekreteri Berkan Aybek, İlçe Temsilcilik Basın Yayın Sekreteri Burcu Yıldız Bülbün olarak seçilmiş bulunmaktayız. Tüm üyelerimize seçime katıldıkları ve bize güvendikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

SENDİKAYA ÜYE OLAN HERKES BİRER KAHRAMANDIR
Görevi yeni yönetime devreden Uğurcan Küçükala yaptığı konuşmada, Eğitim İş sendikasını bir adım daha ileriye taşıyabilmek için bayrak değişimi yaptıklarını söyledi. Fethiye Eğitim İş Geçen Dönem Başkanı Uğur Küçükala, “İl ve ilçe kongremizi 20 gün önce yaptık. Bayrak değişimleri oldu. Genç arkadaşlarımız gelsin istedik. Birlikte çalıştığımız, sendikaya emek veren arkadaşlarımız aday olmak istediklerini söylediler. Kongremizde dilekçelerini verdiler ve 7 kişilik bir yönetim oluştu. Arkadaşlarımız Fethiye merkez okullarında görev yapan Fethiye’nin tanıdığı kişiler. Bizde mutlu olduk. Sürekli aynı kişilerin bir kurumda var olması kurum körlüğüne neden oluyor. Belli bir koltuğa gelip, gidemeyen herkese örnek olsun. Genç arkadaşlarımıza yol açtık ve onlara yardımcı olacağız. Sendikayı kuralı 15 yıl oldu ve bugünde sendikamızın kuruluş yıl dönümü. Biz ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunacağız. Gericiliğe ve bölücülüğe karşı duracağız. Atatürk’ün öğretmenleri olarak bir sendika kurduk. Atatürk’ün horlandığı, eleştirildiği hatta horlayanların baş tacı edildiği yerde, Atatürkçü sendika olarak elimizden geleni yapacağız. Bu dönemlerde sendikaya üye olan herkes birer kahramandır. Atatürkçü, kamusal, parasız, laik bir eğitim için “Eğitim İş” mücadelesine devam edeceğiz. Fethiye’de 400 sayısına ulaşıp Muğla’da 2. Şube olacağız. Geçmiş dönemde çalıştığımız arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

FETHİYE EĞİTİM İŞ'E KADIN BAŞKAN
FETHİYE EĞİTİM İŞ'E KADIN BAŞKAN
FETHİYE EĞİTİM İŞ'E KADIN BAŞKAN
FETHİYE EĞİTİM İŞ'E KADIN BAŞKAN

Bakmadan Geçme