FETHİYE'DEN UMRE'YE GİTTİLER

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Umre yolculuğuna Fethiye'den de 45 vatandaş katıldı.

  • 1656
FETHİYE'DEN UMRE'YE GİTTİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Umre yolculuğuna Fethiye'den de 45 vatandaş katıldı. Kutsal topraklara dualarla uğurlanan Umre adayları, yakınları ile helalleşip vedalaşırken, duygusal görüntüler oluştu.
Fethiye'den Diyanet ile kutsal topraklara 45 Umre adayı uğurlandı. Fethiye Salı Pazarından dualarla uğurlanan Umreciler, yakınları ile vedalaşırken, oldukça duygusal görüntüler oluştu. Fethiye'den Esenköy Mahalle Camii İmam Hatibi Ferhat Ordukan rehberliğinde yolculuğa çıkan 45 Umre adayı, Dalaman Havaalanından Mekke'ye gitti. Yaklaşık 20 gün boyunca kutsal topraklarda Umre seyahati yapacak olan vatandaşlar, yakınları ile helalleşip vedalaştı. Kuran-ı Kerim okunup, duaların yapılmasının ardından özel otobüsle Dalaman Havaalanına hareket eden Umrecileri, yakınları el sallayarak uğurladı. Fethiye Müftülüğü Vaizlerinden Şaban Yılmaz, yaklaşık 20 gün sürecek Umre seyahatinin 1 Mart Cuma günü tamamlanacağını ifade etti. Yılmaz; ''Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Fethiye İlçe Müftülüğü ile umreye gitmek üzere kayıtlarını yaptıran 45 umreciyi bugün kutsal topraklara uğurladık. Esenköy Mahalle Camii İmam Hatibi Ferhat Ordukan rehberliğinde umre yolculuğuna çıkan 45 umrecimiz Dalaman Havalimanından direk uçuşla Cidde Hava Limanına Mekke'ye gittiler. 1 Mart 2019 Cuma gecesi Medine Havalimanından Dalaman Havalimanına uçarak Fethiye'ye geri dönecekler.Umreye giden vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dilerim. Rabbim şimdiden umrelerini kabul eylesin'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme