Fethiye'deki cinayette katil kocanın şeytani planı!

Fethiye'de eşi tarafından öldürülen 2 çocuk annesi Selvan Acar cinayetine ilişkin soruşturma tamamlanırken, katil koca Tanju Acar için hazırlanan iddianamede ağırlaştırılmış müebbet istendi. Fethiye Ağır Ceza mahkemesi tarafından iddianame kabul edilirken, cinayet sanığı koca Tanju Acar hakkında 'eşi tasarlayarak kasten öldürme' suçundan dava açıldı. Sanık Acar'ın cinayet öncesinde yaptığı akıllara durgunluk veren 'az ceza nasıl alırım planları' da iddianamede yer aldı.

  • 7720
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiye'deki cinayette katil kocanın şeytani planı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cinayet Muğla’nın Fethiye ilçesinde 06-12-2020 tarihinde meydana geldi. Patlangıç Pazaryeri Mahallesinde yaşayan 2 çocuk annesi Selvan Acar (25), boşanma aşamasında olduğu eşi Tanju Acar (32) tarafından sırtından ve kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Katil koca kaçtıktan 3 gün sonra Kınık Mahallesinde yakalanmıştı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı, genç kadının öldürülmesine ilişkin soruşturmayı tamamlayarak tutuklanan Tanju Acar hakkında ‘eşi tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet talebiyle dava açtı.
ACILI ANNE KIZININ TEHDİT ALDIĞINI ANLATTI
İddianamede ifadesine yer verilen Selvan Acar’ın annesi Cemile Kaya, kızının Tanju’nun kendisini takip ettiğini, rahatsız ettiğini, tehdit ettiğini, denk gelirse darp ettiğini söylediğini, “Bugün olmazsa yarın ama mutlaka bir gün seni öldüreceğim” şeklinde tehditlerde bulunduğunu anlattığını iddia etti. 
CEZAEVİ ARKADAŞI K.Ş.’DEN KAN DONDURAN İFADE
 İddianamede Tanju Acar’ın tutuklanarak konulduğu Seydikemer-Eşen T Tipi Kapalı Cezaevi’nde, yan hücrede kalan K.Ş. isimli hükümlü verdiği ifadesinde şaşırtıcı iddialarda bulundu. Tanju Acar’ın, ‘Nasıl az ceza alabilirim’ diye bana soruyordu. ‘Bana olayı anlatırsan alacağın cezayı tahmin edebiliriz’ dedim. Eşini öldürmek için planlar yapmaya başladığını, internetten yapmış olduğu kadın cinayetlerinde en az ceza nasıl alınacağı konusunda araştırmaları neticesinde, aldatma durumlarında daha az cezanın verildiğini öğrendiğini belirtti. 
SOSYAL MEDYADAN SAHTE HESAP AÇMIŞ
K.Ş’nin iddianamedeki anlatımında, Tanju Acar’ın eşinin kendisini aldattığı süsünü verebilmek için sosyal medyadan hesaplar açıp, başkasıymış gibi eşiyle yazışıyormuş. Bunun dışında iki tane de arkadaşını ayarlamış, bu arkadaşları da eşiyle sosyal medya üzerinden yazışıyormuş. Bunlardan sonra sözde biriyle onu yakalamış, çevresini bu şekilde inandırmaya çalışmış. Olay tarihinde de eşini bıçakladığı zaman, evde eşini aldattığını iddia ettiği şahsın tamamen uydurma olduğunu, aslında öyle bir şahsın olmadığını anlattı. Ben bu şahsı cezaevine gelmeden önce hiç tanımazdım ama yaşadığım vicdan azabı nedeniyle bunları anlatmak istedim.” İfadelerini kullanıyor. 
ÇOCUKLUK ARKADAŞINI ÇAĞIRMIŞ 
İddianamede maktul Selvan Acar’ın çocukluk arkadaşı Z.Y.’de ifadesinde 06.12.2020 günü 01.05 sıralarında Selvan’ın kendisini arayarak “biz Tanju ile kavga ettik. Tanju bana bıçak çekti. Yanıma gelir misin? Eğer gelmek istersen ben seni motorla alırım dediğini, eşi Emre’nin izin vermemesi üzerine gitmediğini, o gece evinde eşi ile uyuduğunu 06.12.2020 günü Selvan’ı aradığını ancak ulaşamadığını 07.12.2020 günü Tanju’nun ağabeyinin aradığını ve Selvan’dan haber alamadıklarını söylediğini, Tanju’nun babası Mustafa Acar ile buluşup, Selvan’ın evine gittiklerini ve ölmüş vaziyette gördüklerini Selvan’ın ayak ucunda duran telefonu alıp polislere teslim ettiğini söyledi. 
TUTUKLU SANIK TANJU NELER ANLATTI?
Tutuklu sanık Tanju Acar’ın ifadesinde, eşi ile 2009 yılında tanıştığını 10 yıldır birlikte olduklarını 2012 yılında da resmi nikahlarını kıydıklarını Selvan’dan 2 çocuğunun bulunduğunu çocuklara kendisinin ailesinin baktığını, kendi yanlarında kalmadıklarını sürekli olarak birlikte yaşadıklarını anlatıp, ilginç iddialarda bulundu. İddianamede olay günü akşam 22.00 sıralarında ağabeyinin motoru ile Fethiye’ye geldiğini anlatan Tanju Acar, “eve gittiğinde balkonun kapısının penceresinden içeri baktığını, içerde eşi ile birlikte arkadaşlarının olduğunu gördüğünü, 4. Şahsı tanımadığını 6.12.2020 günü eşiyle aralarındaki sorunları konuşmak istediğini, sözlü olarak tartıştıklarını, eşinin kendisine telefonundan bazı fotoğraflar gösterdiğini akabinde mutfağa gidip asker bıçağından daha küçük olan kırmızı renkli bıçağı getirdiğini, kendisine “seni öldürürüm” dediğini o esnada kendisini elinde mutfaktan aldığı siyah renkli bıçak bulunduğunu bıçaklarla birbirlerini el kol hareketleri yaptıklarını o esnada eşinin sağ elini tuttuğunu elindeki bıçak ile sol sırtına bıçağı sapladığını eşinin bıçaklandıktan sonra kanepeye düştüğünü akabinde bıçağı kalp kısmına sapladığını, eşinin öldüğünü anlamasına rağmen bıçağı tekrar kalbine doğru soktuğunu sonra kafasının ön kısmınada bıçak sapladığını ama girmediğini, eşinin telefonundan 155’i aradığını, tereddit ederek telefonu kapattığını, eşyalarını toplayıp motosiklet ile Kınık Mahallesine gittiğini burada da önce Hakan isimli arkadaşının yanına uğrayıp alkol aldıklarını ve esrar kullandığını kafası güzel olduktan sonra orman tarafına gidip, geceyi ocak yakarak geçirdiğini, ertesi günü motorun anahtarını kaybedip, Kınık Merkeze döndüğünü tekrar motorun anahtarını aramak için ormana gittiğini ve bulamadığını Kumluova Mahallesine dönüp eve bıraktığı 320 TL’yi aldığını tekrar Kınık’a geldiğini uyumak için bir camiye gittiğini Salı sabahı uyandığında camiden çıkıp merkeze dönerken, polis ekiplerinin kendisini yakaladığını ifade etti. 
CANAVARCA HİS
Anne Cemile Kaya’nın avukatı Fatih Tahancı, “Sanığın başka bir hükümlüye tüm vakayı anlatması, canavarca hisle planlayarak eşini öldürdüğünü ortaya koymuştur” dedi.

 

Fethiye'deki cinayette katil kocanın şeytani planı!
Fethiye'deki cinayette katil kocanın şeytani planı!
Fethiye'deki cinayette katil kocanın şeytani planı!
Fethiye'deki cinayette katil kocanın şeytani planı!

Bakmadan Geçme